Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kris07 #32976 üzenetére
Digin hd tv alap set top boxal nálam nagyon szép. Semmiféle akadás vagy lagg nincsen. Netflix is gyönyörű és fluid. A youtube-al van csak gondom. 1080p alatt csúnya nagyon a képe. Főleg a 360, 480p videók de már a 720p is csúnyább mint a régi alap Samu okos tévémen. Próbálgatom a beállítasokat de nem lett jobb sajnos. Nálam pont a tv nem játszik, mert nem nézek, yt-t viszont nagyon sokat. Érdekes, hogy tv-nél még a nem hd csatornák képe is sokkal szebb mint a kisfelbontású yt videóké. Fene se tudja mitől lehet.
-
soldi3r
veterán
válasz kris07 #32879 üzenetére
Szerintem az es engem is az gyozott meg. Oldalrol nezve azert erosen fakulnak a szinei, szerintem jobban, mint a Hisensenek amit kiallitva lattam. Viszont egy halott pixel miatt nalam lehet, hogy visszamegy. Most ilyen epp nincs a boltban, ugyhogy valoszinuleg valami masikat kell keresnem, de ebben az arban en sem nagyon talalok alternativat, talan csak az U7NQ, de az meg epp az Alzaban draga. Viszont penteken black friday, talan villantanak valamit.
#32861freeland0806 Halott, nem beragadt es kep aljan levo fekete savban, szoval igazabol epp nem nem annyira zavaro, csak a tudat...
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
boborján2
aktív tag
válasz kris07 #32879 üzenetére
Ma már nem divat a tévékre jack csatit tenni.
De pl. nekem az öreg led samsungokon van és egy kalap trágyalé, mert ami ott kijön hang, annak semmi dinamikája nem maradt meg.
Gyors kereséssel annyit talaltam ,hogy az a pici végfok amit elé raknak,csak hogy legyen jack csati egy hitvány minőség.
Vettem hozzá D/A konvertert (otika be-analóg ki) és ég és föld lett a stereo sony erősítőn hallgatva a filmet.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
soldi3r
veterán
válasz kris07 #32798 üzenetére
500k most a 65-os LG C4, biztosan jobb, de nekem annyit mar vegkepp nem er egy TV. Ebbe is csak azert mentem bele, mert 5 ev garancia jar melle, akkor az pedig 6000Ft alatt van havonta.
Jack van rajta, de nem probaltam [kép] Jelen pillanatban nalam a The Big Bang Thory megy, 480p-s felbontasban a TV alap lejatszojarol. Semmi kockasodast nem latok, ugyhogy szerintem az az applikacio hibaja lesz. Viszont a regebbi 4:3-as .avi-kat nem tudja kezelni. Pl a Rem rendes csalad nem indul el. Gondolom ha csinalok egy gmail fiokot es toltok le egy VLC-t akkor az megoldodik.
Illetve az 5GHz meg nem mukodik es a piros szint kell valahogy lejjebb vennem. Elobbinel meg a routert kell valoszinuleg szogelnem, utobbit pedig lattam, hogy mindenhol tul van eroltetve, de remelem visszabb tudom allitani.E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek