- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Steam Deck
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
soldi3r #32914 üzenetére
Nehéz dolog ez. Lehet, hogy nem jön ki több új halott pixel, de az is lehet, hogy fél év múlva jön majd és zavaróbb helyeken. Aztán a gyártó megvonja a vállát, hogy ez nem garanciális, határértéken belül van.
Viszont ott a másik oldala is a dolognak, hogy ha alapvetően a képernyővel elégedett vagy (nincs DSE, nincs felhősödés, stb) lehet, hogy a cserekészülék rosszabb lenne bizonyos szempontból. Pl rosszabb helyen van a dead pixel vagy a screen uniformity gyatrább. És lehet, hogy 3 készüléket is vissza kell küldj, hogy normális panelt fogj ki. Sajnos ezek mind benne vannak a pakliban és ahogy ezt írom jöttem rá, hogy ezzel baromira nem segítettem döntenivan egyfajta kockázatvállalás azzal is ha megtartod, azzal is ha nem. A Hisenseről én mostanában egyébként nagyon vegyes dolgokat olvastam, ahogy beleástam magam a témába. Nem biztos, hogy azzal jobban járnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest