- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook táska topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyépés #15562 üzenetére
Na, ez teljesen érthető. Én sem bízom a kínaiban, de ennyiért hagyományos LCD sem rossz választás, így úgy voltam vele, olyan amilyen, majd meglátjuk. Az árhoz képest nem rossz, amit kaptam, de pl netre biztosan nem fogom kötni.
Van még egy Hisense mosógép is, kb két hónapos. Belépő Indesitet nem kaptam meg ennyiért, ez meg 1400-as centri, inverteres motor, gőzfunkció, dob tisztító program, zokni stop ..., és a többi extra nyüansz .... Jah, és a B energia osztály
Az árhoz képest mindkettő bőven hozta az elvártat. (£299 volt a mosogép, £399 a TV) Bóvli kategória árért rendesen kaptam egy alsó/közép kategóriás eszközt. -
törölt tag
válasz
gyépés #15559 üzenetére
Igen, én is ezt mondom, hogy azért annyira nem érdekel a dolog, mert könnyedén kikerülöm a HDR tartalmakat.
Mondjuk a Samsungos választást így sem értem, hiszen lehet jobbat, olcsóbban, és a DV-t is tudja, bár igaz, az nem Samsung. Na de nem akartam kukacoskodni, csak megjegyeztem, ha már szóba hoztad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Anime filmek és sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest