- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyépés #15562 üzenetére
Na, ez teljesen érthető. Én sem bízom a kínaiban, de ennyiért hagyományos LCD sem rossz választás, így úgy voltam vele, olyan amilyen, majd meglátjuk. Az árhoz képest nem rossz, amit kaptam, de pl netre biztosan nem fogom kötni.
Van még egy Hisense mosógép is, kb két hónapos. Belépő Indesitet nem kaptam meg ennyiért, ez meg 1400-as centri, inverteres motor, gőzfunkció, dob tisztító program, zokni stop ..., és a többi extra nyüansz .... Jah, és a B energia osztály
Az árhoz képest mindkettő bőven hozta az elvártat. (£299 volt a mosogép, £399 a TV) Bóvli kategória árért rendesen kaptam egy alsó/közép kategóriás eszközt. -
törölt tag
válasz
gyépés #15559 üzenetére
Igen, én is ezt mondom, hogy azért annyira nem érdekel a dolog, mert könnyedén kikerülöm a HDR tartalmakat.
Mondjuk a Samsungos választást így sem értem, hiszen lehet jobbat, olcsóbban, és a DV-t is tudja, bár igaz, az nem Samsung. Na de nem akartam kukacoskodni, csak megjegyeztem, ha már szóba hoztad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Akció 85 " (215,9 cm) mini led Tcl 85c765 5év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest