- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #35447 üzenetére
Igen, gondoltam erre is, bár lehetőség szerint elhagynám az extra kütyüt, mert falon lesz a tévé és nem lesz körülötte semmi amire fel lehetne tenni a boxot és a kábelezést.
Mennyire vagy megelégedve vele úgy általánosságban? Akár sebesség, akár használati minőség szinten az appnak?
Nem használtam korábban google tévét, meg appból sem tévé adást (TElekom IPTV-t használtam eddig), szóval gyűjtöm a tapasztalatokat.
Ha jól láttam, van opció visszadobni a szolgáltatást ha nem nyeri el a tetszésem. -
freeland0806
tag
válasz
gabikiraly2 #34198 üzenetére
Igazából a gyári beállítások nem tűnnek rossznak nekem. Mozgás beállításokat érdemes kikapcsolni, meg én a helyi fényerő csökkentőn kívül, amit közepesen vagy magason használok, azon kívül minden képjavító funkciót kikapcsoltam. Gammát érdemes felvenni +2ig. Szín hőmérséklet -5, filmekhez mozi mód. Ezek jutnak így hirtelen eszembe. Ha komolyabban belemennél ahhoz kalibráltatni kell és erre Vhiktor van itt a fórumon, aki ilyet csinál és magas szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged