Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stiletto107
csendes tag
válasz
Dorkaapu
üzenetére
Én december elején vettem. Szerintem a képe pazar. És nem csak 4k minőségű tartalmaknál, hanem minden tartalomnál. Néhány apró, egyáltalán nem zavaró, problémától eltekintve (pl. néha a nagyon gyors mozgásoknál alig észrevehetően szaggat) szerintem ezért a pénzért a legjobb, ami kapható. Az 503 FW nekem bejött. Nincs vele gond egyáltalán. A távirányítók jól működnek, fogásra, kezelésre kényelmesek, de a BT-os összeszerelési minősége sajnos vacak. Nyekereg, recseg. Mondjuk teszi a dolgát, nem hullik szét.
A Google TV meg olyan, amilyen. Van aki szereti (pl. nekem ok.) és van aki szerint egy kaplap lócitrom.
Szerintem a többi sem jobb. -
peternac
tag
válasz
Dorkaapu
üzenetére
itt talalsz jo tesztet mindkettorol: https://youtube.com/@tokeleteskep
Vhiktor forumtars yt csatornaja
a soc ugyanaz mindkettoben
a c735ben elvileg egy kicsit jobb panel van, nagyobb kepfrissitest tud es valamivel nagyobb fenyerot, es ujabb modell
vrr, allm es hdmi 2.1 mindkettoben van
ps5hoz es xboxhoz mindketto tokeletes
ha jelentosen olcsobb a c728 akkor en azt valasztanam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Google TV meg olyan, amilyen. Van aki szereti (pl. nekem ok.) és van aki szerint egy kaplap lócitrom.
Szerintem a többi sem jobb.
Vhiktor