- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
HELLAFLUSH #8677 üzenetére
Olyannyira igaz ez, hogy tegnap bekapcsoltam a tv-t és a korábbi "felhősödés amit már sokszor írtam, az eltűnt. Úgy kellett keresgélnem, hogy most mivan. Feleségem meg is kérdezte, hogy miért bámulom az a fekete képet ennyire, jól vagyok?
Aztán kiderült, hogy hétvégén letakarította a TV-tetejét és hátulját is, olyannyira, hogy a kihajtható konzolt kihajtotta teljesen és amennyire lehet a TV-t is kiforgatta. Majd vissza.
Már korábban írtam, hogy szerintem a konzolos rögzítés okozza. Most már biztos vagyok benne. Sajnos nem tudom a saját lábain elhelyezni, ehhez még egy-két hónapnak el kell telnie, de kíváncsi leszek, hogy amikor a saját lábain a masszív kerethez rögzítve áll, akkor mi lesz.
Ezek alapján lehet hogy a felhősödéses panellottó nem is panellottó, hanem elhelyezési, rögzítési lottó....
Még az is lehet, hogy nemsokára kiderül, hogy ez a játék közbeni villogás sem a TV, vagy panelhibája, hanem a forrásé, tehát hogy az adott kimenetek nem stabilak hdmi 2.1 esetén...
Ugye a Yamahának és még a két másik gyártónak is van olyan hdmi 2.1-es AVR-je, amit azzal hirdettek, hogy PS5-höz direkt... Aztán a mai napig nem tudják a 4K120Hz-et, hanem majd szervizes hdmi modul csere után, ha majd beindul a cserelehetőség.... ,, -
rainman72
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #8677 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Társasjáték topic
- Futárcégek
- Netfone
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest