- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
szucsinka #8620 üzenetére
Szerintem ne szórakozz ezzel tovább. Fotózd le és még fenyegesd is meg őket a fogyasztóvédelemmel, hogy észhez térjenek meg hozzanak egy cserét, újat. Mert ezen látszik hogy használt, vagy leejtett vagy szétszedett vagy bármi. Elég nehezen tudnák bizonyítani hogy nem szándékosan akartak átverni....
Most direkt megnéztem az én 65c728-asom és tökéletes a gyártási és szerelési minősége. Semmilyen pontatlanság illesztési hiba, hullám, vagy hajlítás nincs. Néhány 10ed mm pontos az egész. Jobb mint amit én elvárnék.
Azért javaslom a cserét mert az hogy kivilágít a LED és hogy így néz ki a keret azt jelenti szerintem hogy el is mozdult a kijelző és/vagy szétcsúsztak a rétegek, de akár belül is lehetnek ebből adódó sérülések. Ebből pedig lehet hogy most még csak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest