- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
laci1892 #6812 üzenetére
A TLC esetében nem tudom a pontos infókat. Viszont az nvidia shield tv pro 2019 média box esetében igen. Ez ugye az egyik legjobb androidos tv média box. Igen jó hardverrel ráadásul már ugye két éves. Android tv 9 fiút rajta. Itt a gyártó kijelentette hogy mivel tökéletesen működik így nem terveznek olyan nagy verzió lépést hogy jöjjön az android 11 rá mert nem hozzna semmi jelentős újítást így pedig túl nagy munka és túl nagy kockázat lenne hogy elsőre olyan android tv 11 jöjjön ki ami ugyan olyan jól megy majd mind a mostani 9-es.
Ráadásul olyat is kommunikálnak hogy csak akkor adnak ki 11-et ha sikerülne az av1 video codec-et beizzitani mert csak akkor lenne értelme az a11-nek. Viszont ugye ez alapvetően hardveres kérdés. Mégis azért próbálkoznak vele mert elvileg a shield hardvere elég erős hogy szoftveresen megoldják. Aztán van még egy kicsit homályos rész is. Mert az nvidia szerint egy Google feltétel hogy csak az av1 codec-et kezelni tudó készülékre kerülhet android tv 11.Tehát nekem igazából úgy tűnik hogy teljesen mindegy hogy android tv 11 vagy csak android tv 9 fut a hardveren. Legalábbis én ezt szűrtem le a fentiekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest