- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
mikrofon #5879 üzenetére
Nos meglett a tv jóval hamarabb.
Bár még keveset bíbelődtem Vele. De az ennyi idő alatti tapasztalataim :Először is egy dolgot észrevettem
Akármennyi videót néztem a kicsomagolás kapcsán, ott mutatták / írták hogy, 2 tévekapcsolót biztosítanak a készülék mellé.
A nagy klasszikusat, meg a picit. Ez utóbbi nekem hiányzik.Egyébként baromira tetszik a téve. Szép a kidolgozottsága.
Tetszik a majdnem keret nélküli design.
A másik :A kijelző minősége ( főleg hogy előtte nekem egy régi LG 32" tv-m volt ) lehengerlő. Nagyon szépek a színek főleg kalibrálás után.
De a lényeg nekem NASról akadás mentesek a HDR 4K filmek. Kodival szépen csatlakozott a helyihálozathoz és megy tökéletesen mindegyik film szaggatás nélkül.
YouTube Apap-ban a 4K HDR 60 Fps videók minimálisan, de valóban szaggatnak.
A sima 4K HDR , ellenben nemviszont... ha dex ( a Samsung megoldása, telefonból csinál egy asztali felületet... vagy " számítógépet ") -hez kötöm a tv-t és úgy játszok le 4K Hdr 60 fps videókat szép szaggatás mentes ✌
Nagyon megvagyok elégedve Vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest