Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mikrofon #37687 üzenetére
V486 -tól. Szerintem ez az új FW sorozat a legjobb dolog, ami történhetett a TV -vel. Vagyis több TV -vel, mert ezen a platformon több modell is van.
Mivel több 2025 -ös TV -t is érint, így valószínű egy darabig lesznek még elérhető frissítések. Ha magától nem is talál, akkor manuálisan felrakva.
Bár én nem sietek v486 -ról sem. Majd ha lesz megint valami újdonság, ami miatt megéri feltenni egy újabb verziót.
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #37687 üzenetére
Illetve egy hibát észrevettem meg a v412-n.
Ha a beállítások csatlakozók menüpont alatt a fejlett HDMi (HDMi2.1) beállítást be-re kapcsoltam nem pedig automatikusra akkor darabos volt a kép, mintha szaggatott vonal, csak egyenletesen. De jól láthatóan. Ez nem a valaki észreveszi valaki meg nem.
Mivel firestick 4k Max gen2-ről játszottam le a tartalmat így ez akár lehet hogy egy újra indítás után elmúlt volna de nem játszottam tovább hanem vissza raktam automatikusra és úgy tökéletes volt minden formátummal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged