- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3708 üzenetére
Abszolút OFF topik, de eszembe jutottál, hogy egyszer atmos stb és gondoltam megosztom, hogy van egy ilyen opció [link]
TV-t val sosem vennék használtan vagy outlet-ből, de hangkeltőt miért ne és Én pont így vettem a Q90R-t kb hasonló áron. Ha soundbar akkor több ilyen opció sajnos nem létezik és nem is lesz, mert pl ennek a kiváltó Q950T-je vagy 450-500k az idei túlárazottság mellett, de az meg már vicc.
Ha esetleg felkeltette volna az érdeklődésedet egy kérdést meg érhet, hogy forgalmazóként, hogy áll a 14 napos termék visszaküldési sztorihoz -
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3708 üzenetére
Van alternatíva [link] de ez egy minimum ilyennel [link] több mint fél mill. Sajnos már nem lennél jó helyzetben atmos-os hangprojektor esetén aminek vannak szatellit hangfalai is, mert jelenleg kb csak ez kapható [link] , de 400-at szerintem ez már tényleg nem ér meg, főleg, hogy tesztek alapján még el is marad a 19-es Q90R-től. Igaz ha az ember nem tart az outlet-től, akkor van egy jó alternatíva [link] (tőlük vettem a Q90-est, az N950 meg gyakorlatilag pontosan ugyan az EARC nélkül). Atmos-t úgy tudnám leírni, hogy azért ritka az amikor konkrétan felülről hallom a hangot, inkább azt mondanám, hogy vertikálisan is baromira ki tudja szélesíteni a hangteret, de ez is baromi élvezetes tud lenni.
Egyszer azért a linkelt JAMO szettre lehet beruházok
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest