Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Az a baj, akkora különbség van a 2 TV, illetve technológia között, hogy jelen esetben még a méretnek sem lesz igazán jelentősége.
Illetve ha jól értem felváltva használnátok azonos tevékenységekre. Tehát feltehetően közel lenne az OLED -hez, vagy pont mellette. Úgy még jobban ki fog jönni a különbség. Pl. HDR gamingnél.
C655 egyébként jó TV, a kategóriájában szerintem ajánlott is. De egészen más szint.
Neked szerintem minimum egy mini LED kellene. Ami szintén nem OLED, de sötétben közelebb áll hozzá, mint egy C655. Főleg, ha mondjuk egy mély tónusú játék megy, ahol normálisan meg van csinálva a HDR és a fekete, vagy ahhoz közeli részek. De már enélkül is igen nagy lesz a különbség jobb anyagoknál
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor