- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gab1ka #35731 üzenetére
Azért a modem jelerősség nem feltétlenül azonos a TV-be érkező jelerősséggel, hiszen nem biztos, hogy szimmetrikus osztó van beszerelve... Másrészt az nem mutatja a jelminőséget. Arról nem is beszélve, hogy nem kötelező, hogy TV előfizetés esetén legyen modemed... Mi van, ha nincs internetem? One (volt Vodafone/UPC) területen csak TV előfizetés esetén bejön a koax és kész... Nincs rajta semmilyen eszköz. Földfelszíni adás esetén pedig pláne.
Az egyéb forrásokról beérkező jel pedig pont azért lenne lényeges, hogy a médialejátszót biztosan jól állítottam-e be. Mondjuk Kodi (AmLogic box CoreELEC-el), de azért az lenne a biztos, amit a TV lát belőle, hiszen bármilyen konvertálást is elkövethet (persze passthrough van beállítva). Vagy akár használhatom a Google TV-s Kodi-t is. Az nem feltétlenül állítható olyan részletességgel és nem is biztos, hogy kiírná a tuti kimeneti adatokat...
Eddig ezeket minden TV-men meg tudtam nézni, azért merült fel kérdésként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest