- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Pro Koryak #30522 üzenetére
Kalibráláskor egy-egy ráérő, kedves tulaj nem engedi meg, hogy teszteld az alanyt?
Annyi idő latt nem lehet tesztelni, még akkor sem ha 1 teljes napot ott vagyok.Portrait C6 HDR5000 akciós:
csak akkor akciós ha van a promócióban résztvevő korábbi colorimetered és annak elvágod a kábelét, lefényképezed szériaszámmal együtt, úgy hog ylátszik az elvágott kábel, ezért cserébe kapsz kedvezményt, magyarul töünkre kell tenned a korábbi meglévő műszeredNekem ettől sokkal komoylabb műszereim vannak, a C6 egyébként semmi más csak egy átcimkézett xrite (i1d3) (a korábbi C6-ok is), ugyanazt tudják, semmivel sem többet, annyi hogy calmanban vannak hozzá egyedi korrekciók amik pl xrite.hoz/calibrite-hoz nem érhetőek el. De nekem erre nicns szükségem a spectro miatt, ami sokkal pontosabb.
De egyébként úton van egy C6 HDR5000 csak kiváncsiságból, illetve nekem van itthon pár műszerem aminek nem sajnáltam elvágni a kábelét, hiszen úgysem használom őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amatőr csillagászat
- Suzuki topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zyxel NAS326
- Formula-1
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged