- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
mikrofon #30312 üzenetére
Vendégek mennek oda, ahol ez a Tv lesz és mivel be vagyok jelentkezve mindenféle applikációba, így ezért gondoltam, hogy valami olyan profil kéne, amivel ők tudnak TV-t nézni, de én döntöm el, hogy milyen alkalmazásokat tudnak használni, ne is tudjanak letölteni mást, hogy nem rakják tele minden szeméttel. Ezért van szó a gyerek profilról, mert akkor ott elvileg elég sok mindent meg tudok szabni, hogy miként tudja használni bárki is. Vagy létrehozok egy másik gmail profilt, mondjuk egy vendéget és azon belül a telepített alkalmazásokba nem leszek bejelentkezve, amikhez van előfizetés is. Vagy volt még a harmadik gondolatom, hogy kilépek a Google fiókomból a TV-n és úgy akkor elvileg a tv funkció elérhető lesz, netet elérik vele, a youtube meg valószínűleg úgyis működik. Még én sem tudom, ha be lesz üzemelve a tv, elvileg jövő héten, akkor végigzongorázom a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest