- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz
Vhiktor #30238 üzenetére
Ahoy!
Pont említve lett a típus ezért megkérdezném, mennyi lehet a használt ára most egy TCL 65' 835-nek, ami tökéletes állapotban van, és minden softveres bugtól mentes?
Nem találok hirtelen használtat, én lassan eladnám, de csak azért mert akarok egy matt Samut.
Amúgy 1,5 év gar van rá..
VRR
Én csak annyit fűznék hozzá hogy monitornak használt 42' LG C3-nál is teljessen reprodukálható sőtt, szinte minden gémben jelen van ahol mondjuk a menüben direkt lekorlátozom az fps-t 30, vagy 60ra. Ingame ahol nekem kb minden játékban megvan a 120fps, nincs jelen a probléma, és amikor én utána néztem a dolognak azt találtam hogy főleg alacsony fps nél van jelen a jelenség.
(A VA panel is meg lett korábban idézve, szerintem egy teljessen más panel technológia csak úgy lehet érintett ha a közös vonás nézzük. Az pedig szerintem a Freesync, eddigi sok sok gsyc-es monitorokon ez ismeretlen jelenség volt eddig nekem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged