- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz
Vhiktor #30238 üzenetére
Ahoy!
Pont említve lett a típus ezért megkérdezném, mennyi lehet a használt ára most egy TCL 65' 835-nek, ami tökéletes állapotban van, és minden softveres bugtól mentes?
Nem találok hirtelen használtat, én lassan eladnám, de csak azért mert akarok egy matt Samut.
Amúgy 1,5 év gar van rá..
VRR
Én csak annyit fűznék hozzá hogy monitornak használt 42' LG C3-nál is teljessen reprodukálható sőtt, szinte minden gémben jelen van ahol mondjuk a menüben direkt lekorlátozom az fps-t 30, vagy 60ra. Ingame ahol nekem kb minden játékban megvan a 120fps, nincs jelen a probléma, és amikor én utána néztem a dolognak azt találtam hogy főleg alacsony fps nél van jelen a jelenség.
(A VA panel is meg lett korábban idézve, szerintem egy teljessen más panel technológia csak úgy lehet érintett ha a közös vonás nézzük. Az pedig szerintem a Freesync, eddigi sok sok gsyc-es monitorokon ez ismeretlen jelenség volt eddig nekem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest