- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
gorgocska #29713 üzenetére
Hali! Csinálj a pontról a telóddal olyan közelről egy fotót, ahol még éles képet készít, ez pár centi lesz kb. Ha a képre rázoomolsz látni fogod a tévéd pixeleit is, a kis kék zöld piros ledeket. Ha a fekete folt mögött látod hogy világítanak, akkor csak egy szösz lesz, én azt a magyarázatot kaptam anno, hogy szállításkor a hungarocellből le tudnak válni olyan kis darabkák, amik beszivárognak itt ott a réseken.
Kis szerencsével ki tudod kocogtatni, illetve ha rezgőre teszed a telefonod és a tenyeredbe fogva odaérinted a kezed a kijelzőhöz, akkor tudod "mozgatni". Nem mindig sikerül de egy mozdulat kipróbálni és sokkal egyszerűbb mint visszaküldeni. A fotóidon elég homályos a folt széle, szal én látatlanul is azt tippelném hogy nem dead pixel az, szal nincs nagy baj.
Nekem is volt egy ilyenem a tévém szélén, szerencsére nagyon lent, össze is barátkoztunk, aztán 1 év után egy pakoláskor ahogy megfogtam a tévé szélét, magától lepottyant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged