Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Szerintem soha nem jutunk oda, hogy a könyv ciki lenne (remélem)
Szerintem inkább ellenkezőleg! Sok fiatalnál is ezt látom, meglepő módon. Én szoktam inkább elszégyellni magam, hogy életem során mennyire keveset olvastam. Ellenben, a lányomnak kb. 9-10 éves koráig minden este olvastam valamit (a vége felé már regényt darabokban, persze neki valót...). Azt láttam rajta, hogy egyáltalán nem is érdekli, de ha nagy ritkán kimaradt, akkor azért hiányolta. Az volt a célunk vele, hogy kedvelje meg az olvasást. Aztán, mikor abbahagytuk, soha meg nem fogott egy könyvet sem, szóval "elkönyveltük", hogy nem lesz olvasós, mint az anyja, hanem inkább rám hasonlít ebben (is). Aztán eltelt 2 év, és a suliban szó szerint menő (!) volt olvasni, és mivel a legjobb barátnője is olvasott, így hát elkezdett ő is. De csak azokat, amiket a barátnő is olvasott...viszont ezáltal úgy megszerette hál'isten, hogy olyan szinten beszippantotta a dolog, hogy a gyerek könyvtárban végig olvasta 2 év alatt szinte az összes olyan könyvet, amit az ajánlások alapján megtalált, és őt érdekli. 13 évesen átíratkozott a felnőtt könyvtárba, és most onnan is, meg a gyerek könyvtárból is felváltva vesz ki könyveket. 500 oldalt egy 24 óra alatt képes kiolvasni. Ünnepekre is szokott kérni.
Tavaly felmentünk dedikáltatni egy kedvenc könyvét. 5 (!) óra hosszát képes volt sorban állni, már az egész Millenárist bezárták, csak a kedven írónője dedikált. Utánunk ránézésre még olyan 1,5 órányi sor lehetett...
Amúgy gyakran hallgatok én is rádiót: reggel a kocsiban, és hétvégén, ha főzök pl.
Bocs az OFF-ért, megy TV-zni a 805-ön
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem inkább ellenkezőleg! Sok fiatalnál is ezt látom, meglepő módon. Én szoktam inkább elszégyellni magam, hogy életem során mennyire keveset olvastam. Ellenben, a lányomnak kb. 9-10 éves koráig minden este olvastam valamit (a vége felé már regényt darabokban, persze neki valót...). Azt láttam rajta, hogy egyáltalán nem is érdekli, de ha nagy ritkán kimaradt, akkor azért hiányolta. Az volt a célunk vele, hogy kedvelje meg az olvasást. Aztán, mikor abbahagytuk, soha meg nem fogott egy könyvet sem, szóval "elkönyveltük", hogy nem lesz olvasós, mint az anyja, hanem inkább rám hasonlít ebben (is). Aztán eltelt 2 év, és a suliban szó szerint menő (!) volt olvasni, és mivel a legjobb barátnője is olvasott, így hát elkezdett ő is. De csak azokat, amiket a barátnő is olvasott...viszont ezáltal úgy megszerette hál'isten, hogy olyan szinten beszippantotta a dolog, hogy a gyerek könyvtárban végig olvasta 2 év alatt szinte az összes olyan könyvet, amit az ajánlások alapján megtalált, és őt érdekli. 13 évesen átíratkozott a felnőtt könyvtárba, és most onnan is, meg a gyerek könyvtárból is felváltva vesz ki könyveket. 500 oldalt egy 24 óra alatt képes kiolvasni. Ünnepekre is szokott kérni.
Vhiktor