- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Balika00001 #24542 üzenetére
Na frissítettem és minden probléma nélkül ment. A dolby vision IQ -nál végre lehet állítani a mozgásjavításon ( előző firmwareken fullon volt és nem lehetett állítani) és van precíziós állítás ami a világos és sötét jelenetekben is kiemeli a részleteket/ világosít ! Ez nagyon tetszik! Javult dolby vision és hdr10 filmeknél a fekete sáv sötétsége! Szóval ez tényleg javított pár dolgot.
Viszont megint az van, hogy ráfrissítettem az előző rendszerre és megint csinálja ezt a hülyeséget, hogy nem jegyzi meg melyik képmódon volt! Például dolby vision filmet nézek és lestoppolom akkor nem mozi módba vált vissza sdr-en hanem dinamikus módba. Hosszabb kikapcsolt állapot után szintén dinamikus képmódon indul.
Előző firmwaren ezt megoldotta egy gyári alapra állítás és gyorsindítás kikapcsolása és szerintem most is ezt kell tennem. Nem örülök neki de muszáj mert így idegesítő.Még egy furcsaság! Lassú bekapcsolásnál nincs TCL logó csak sötét fekete kép! Kis várakozás után bejön a főképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged