- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Imi1981 #23765 üzenetére
A Blitzwill nem figyeli a képernyőt, csak a vezérlő dobozán átvezetett külső HDMI forrásokkal működik. Belső streaming alkalmazásokkal nem.
Én ilyen Govee cuccot vettem. Mivel építettem korábban rendes videójel alapú ambilightot a külső media boxhoz, ahhoz képest ezt egy rakás sz@rnak találom.
Van egy olyan módja, hogy az egész háttér követi a képernyő fényerejét és a domináns színét. Na az valamennyire használható. A klasszikus ambilight nagyon hitvány. Persze a demo anyagokkal látványos, de a gyakorlatban idegesítően pontatlan.
Talán OLED-del jobb, mert annak nagyobb a betekintési szöge. -
doggie
aktív tag
válasz
Imi1981 #23765 üzenetére
Nálam ez vált be, nagyon jó a ragasztó is, nem kell aggódni, hogy leesik (a sarkok is meg vannak oldva áthidalóval).
Mivel lehet plusz világító elemeket is venni, így egy kicsit jobban testreszabható, mint a philips beépített ambilight-ja.
Itt tettem be róla egy videót anno:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest