Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- RAM topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Nekem is ez a bajom a legtöbb hdr és dv -vel, hogy fátyolos a sötét részek 55C745 -ön. Nekem ez eléggé kiábrándító sajnos. Tervezek venni ledszalagot a tv hátuljára ( amblight szerűséget) mert szerintem az sokat segítene ezen a fátyolos hatáson az ellenfény miatt. Valamelyik hdr /dv jobb de egyik se igazán jó. A Last of us első részét néztem hbo maxon dv- ben az elég jó volt de a fátyolos hatás ott is megvolt. Gondolom ez c805-ön ( vagy egy oleden) jobban mutat. A világos részek viszont nagyon szépek tudnak lenni csak legtöbb filmben a sötét rész van többségben.
Aki használ led szalagot tv hátuljára ragasztva tudna ajánlani valami jót? Amblight szerűt? Bár lehet elég lenne egy egyszerű ami folyton világít valamilyen színben.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor