Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Vhiktor #18376 üzenetére
Csak megerősíteni tudom.
@Vhiktor rögtön felajánlotta hogy visszaküldi a paraméterek árat ha nem vagyok elégedett azzal amit kaptam.
Természetesen én erre nem tartottam igény, mert legeleje óta használom a beállításait még a videói alapján egy c728 és c825 készülékhez is. Nekem már ez megérte a támogatói díjat ;)
Már a videóban szereplő beállításokkal nagyon szép képe van a tv-nek.
A fehér egyensúly beállításra most szántam rá magam. Ezért csak most vettem meg a doksit és most próbáltam ki.
Valójában első körben arra voltam kíváncsi hogy kinek mi a tapasztalata vele és mik a visszajelzések. Hiszen lehet csak én vagyok más fehérhez szokva.
Ráadásul felajánlott @Vhiktor egy másik kalibrálási paraméter csomagot a c825-höz. Ami beállítása után eltűnt a számomra zavaró zöldes árnyalat, pedig jelleg hasonló volt a két paraméter csomag, tényleg csak egy kicsit tértek el az értékek. De nekem jobb így.
Sőt még azt is felajánlotta eljön és ránéz a TV-mre, ha nem túl nagy a távolság. De sajnos az. Ha közelebb lenne én kihívtam volna már rég rendes kalibráláshoz mert nekem ennyit ez megérne a tv árához képest....
Minden esetre ez az új paraméter csomag nekem megfelelő. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Vhiktor #18376 üzenetére
Az oka, hogy vissza kellett vennia teszt tv-n ilyen szinten a kéket az az, hogy gyárilag brutálisan sok volt a kék fénysűrűsűge:
Az előfordulhat, hogy magával a teszt készülékkel nem volt valami kerek, mert az nagyon ritka, hogy gyárilag a legjobb képmódban ennyire túl legyen tolva valami.
UI.: le is vettem az oldalról a 825 beállításait, mert már 2 éves tv, ki tudja, hogy a jelenlegi fw mennyit változtatott az alap beállításokon. Az is lehet, hogy a panelt már teljesen máshogy gyártják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest