-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Tomacko #1666 üzenetére
Én nem "általánosítottam", hanem kérdeztem, ráadásul nem "húztam rá az újabb sorozatokra", ugyanis egy konkrét típus kapcsán tettem fel a kérdésemet!
A soundbar meghibásodásáról, és nem működő csatlakozóról, valamelyik külföldi fórumon olvastam.
Számomra azért is fontos az információ, mert egy jó ideje követem a TCL palettáját, és szoktam is ajánlani a fórumon a termékeiket. Ha egy készülékükről kiderül, hogy nem megbízható, vagy a jellemzőhöz képest nagyobb a meghibásodási rátája, akkor azt nem fogom ajánlani, mert a felhasználók szeretnék elkerülni a még oly' vadonatúj, garanciális készülék esetében is a "csereberét". Ez teljesen érthető is.
(Nem mellesleg lehet, hogy egy "Roku 8", vagy valamelyik újabb, X sorozatba tartozó, prémium Mini LED-es készülékük lesz a következő tévém.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest