Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Endor

csendes tag

válasz Rukongai #1650 üzenetére

Nemrég beszéltünk róla. Belépő színtű modell, ugyanaz, mint az EP640, csak szebb design, műanyag helyett fém kerettel.
    A hangvezérléshez másik távirányító kell, azt nem adják hozzá, és a tv-be sincs mikrofon beépítve. Az RC802V való a hangvezérléshez, amit külön lehet megvenni. Vagy a 2018-as tv-khez való RC602S. Ez utóbbi légegeres távirányító, csak sajnos a légegér funkció már nem működik az újabb modelleknél, legalábbis az EP640/660-nál. A hangvezérlős táv alternatívájaként valamennyire használható a TCL mobil appja is, vagy az Android tv applikáció.
    Nekem 55EP640-em van, 120-ért vettem 5 év jótállással az EMAG-tól. A rendszer sebessége jó, Netflix alapból rajta van, HBO GO letölthető, mindkettő teljesen jól működik.
    A képminősége egész jó, nekem ami zavaró, az a bevilágítás a széleken, nem egyenletes a feketéje például. Ez tipikus LCD probléma, de a Sony tv-men kevésbé észrevehető, igaz hogy az drágább is volt. Böngészőt is telepítettem rá, az viszont zavaróan lassú, de más amúgy nem. Illetve még a hangvezérlés (Google Assistant) is lassú nálam időnként.
    Arra vonatkozólag szerintem még nincs elég tapasztalat, hogy meddig bírják ezek a TCL tv-k.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák