Új hozzászólás Aktív témák
-
djhir
tag
válasz
Levente1991 #14222 üzenetére
Szia, mekkora az a tévé, hány colos? Mennyi volt az ára, amikor vetted?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #14222 üzenetére
Mi hiányzik az appokon kívül? Nekem az volt a furcsa hogy működik minden elsőre. Azért a c715-nél ha cisstaolvasol volt szívás rendesen főleg az elején. Lehet 725-re étek már javítva lettek de nekem pl mai napig ha hdr filmet néztem és utána visszakapcsoltam tekekom boxra a hdr beállítások látszódtak nem váltott vissza. Nekem kellett manuálisan. Android 11ig a netflix 10-15 perc után elkezdett szaggatni. Ki kellett lépni majd vissza hogy újra jó legyen. Ezt az android 11el sikerült javítani addig minden frissitéssel csinálta. A hang csúszás arc-on keresztül sok fw-vel előfordult és akkor rakhattad vissza az előzőt. És még sorolharnám. A tcl nagyon jó tv és lehet nem a c715 volt az utolsó amit vettem, de a szoftver legalább is c715 esetében botrányos volt. Kellet majdnem 2 év hogy azt mondjam majdnem ok lett a 715-ös szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest