Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
válasz
Kiskutya #14225 üzenetére
Magán a tévén csak a Plexet próbáltam ki, de az is lassú gondolkodik 1-2 másodpercet a léptetések, váltások között. FHD filmek esetén folyamatosan érezető 1-1 akadás, nem vészes, de akkor sem folyamatos a lejátszás. Másoknál pedig el sem indul a film, kiírja, hogy nem játszható le. Ami viszont működik, annál tökéletes a kép.
Hozzá vagyok szokva a reklámmentes SmartTube-hoz, ez is boxról megy, ahogy a Kodi is. A tévé gyári YouTubeját is kipróbáltam, és a reklámokon kívül viszont azt vettem észre, hogy élesebbek, szebbek a színek, mint Mi Boxon.
Netflix meg hasonló előfizetéseim nincsenek, ez nem hiányzik. Konzol nincs, nem tudok nyilatkozni, de ezen szerintem nem is akadnék fel, örülni fogok, ha lesz és nem kell végre mókolni ahhoz, hogy valami elinduljon.
Összességében nem tudom megszokni, de mást - Samsung, LG, Sony stb. - sem tudok magamnak elképzelni, pedig az LG WebOS régen tetszett, meg a Magic Remote távirányító.
Most már inkább fogadnám el az Android felmerülő hibáit, de én mindig utólag vagyok nagyon okos sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest