Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
sortiefish #13626 üzenetére
Köszi a tippet! Ez pontosan melyik app? Mert ha ez, akkor nem jó, tele van reklámmal és ugyanaz a jelenség.
Gondolom ha kábellel is csatlakozik netre akkor sosem lesz a wifi az prioritás így nem fogja látni a telefont.
Viszont egyszer már látta át is küldte a képet, viszont amikor lekapcsoltam a Google Home-ot akkor eldobta wifit, azt írja osszam meg a telefonról újra.
Aztán újra csatlakoztam, de mára sehol semmi megint.
Máskor meg távit tudok Home-ból használni viszont a mirroring nem megy és azt írja nem elérhető a tv, nézzem meg egy hálózaton vannak-e.
De egy wifin vannak, nem is értem.Jelen pillanatban a G-Home-ról tudok távirányítani, de a "képernyőtartalom átküldése csatlakozás a következőhöz: Smart TV" vég nélkül csak próbálkozik.
Párosítva is lett a kóddal, szóval nem értem, ha bekapcsolom a telefon notify baron lévő képernyőküldés lehetőséget az aktív, megtalálja mégsem megy semmi.Jelenleg legalább annyit sikerült elérni hogy kábel csatlakozással együtt sem dobja le a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest