- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
Black&White #12080 üzenetére
Google TV után már nem tetszik az Android rendszere.
Ment is vissza a V440.Megnéztem és kipróbáltam pár dolgot, de mint elsőre most sem tapasztaltam hanggal vagy felirattal kapcsolatos problémát. Most használni fogom pár napot a rendszert, ha lesz vele gond majd megírom, ha nem akkor marad ez. Elsőre és most is szemmel alig észrevehető javulás van képminőségben az Android rendszerhez képest nekem legalábbis úgy tűnik, hogy ez jobb.
Annyit hibát vettem észre első alkalommal és most is, hogy a kezdő oldalon a Prime Video alatt nem tölti be a tartalmakat a többinél igen. Még nem volt időm vele foglalkozni, de lehet ez is könnyen megoldható lesz.
Szabadságon vagyok, ha bármi kérdésetek van a V440-el kapcsolatban nem vagyok a téma szakértője, de ha tudom megnézem, kipróbálom nektek, ha tudok segítek.
Nekem is tetszik a Disney+ tartalomra, minőségre rengeteg szinkronos műsor, szeretem eredi hanggal is nézni a filmeket, de mégis kényelmesebb élvezhetőbb a műsor, ha már a minőségre is megyünk arról se maradjunk le olvasás közben.
Jó ez a TV tetszik! 55C728
-
sortiefish
tag
válasz
Black&White #12080 üzenetére
Ú, de király vagy!
Köszi!
Hány órát szívtam ezzel a múltkor és most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Nintendo Switch
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest