- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Megcsináltam ezt a V8-R51MT05-LF1V443 frissítést a C725-ön. Úgy tűnt, hogy hibátlanul működik, de amikor kikapcsolom távirányítóval, és később vissza, akkor a hangot hallom hátulról, de kép helyett fügőleges fehér csíkok vannak, mint valami spektrumanalízátor. Ha kíhúzom, akkor normálisan indul el, de távirányítós kikapcsoláskor ismét csinálja.
Gyári visszaállítás menüből már volt.
Valakinek ötlet esetleg?
-
kekegsm
őstag
Köszönöm, megcsinálom valamikor.
Még két és fél kérdés:
4. Gyári médialejátszó nem jegyzi meg, hol tartottam a filmben. Be lehet ezt állítani valahogy?
4,5: Ha nem, akkor legalább bele lehetne tekerni a filmbe. Nekem 95%-ban h264 mkv-k vannak, egyikbe sem tudok beletekerni... :-(5. VLC-t próbáltam helyette, de rémületesen szar a hang, térhatású akar lenni, de csak visszhangos sikerül. Mit állítsak szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- újszerű AirPods Pro 2 Apple garanciával számlával igazolható eredete
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest