Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Itt mondjuk lehet nem panelenként, hanem komponensenkénk kellene kezelni a problémát. Egy jobb műszerész, aki TV -kkel foglalkozik esélyes, hogy meg tudja oldani. Gondolom vannak még ilyenek(?).
Manapság a gyártói szervizekben már nem gondolkoznak kicsiben. Szimplán kicserélnek egy teljes panelt.
Most olvasom a neten, hogy G2 -vel is elég sokan szenvedtek ezzel. Ráadásul volt aki panelt cserélt, és utána rosszabb lett.
Bár lehet egy próbát megér...lerendelsz egy panelt és majd meglátod mire jutsz vele.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Parmezan77 #27171 üzenetére
Felhasználástól függ nagyon. Samsung -on nincs DV és DTS, de nekem például egymás mellett volt az S90C és a C3, számomra előző meggyőzőbb volt, így az maradt.
Monitor használatra, Windows -hoz szerintem mindegyiknél kell egy ClearType tuner, de ez is egyénfüggő. Van aki nem veszi észre, hogy nem jó a "szokásostól" eltérő szubpixel elrendezés. Főleg Samsung -nál. Bár ez számomra furcsa, de tökre elfogadó vagyok.
Jók a Mini LED -ek, C935 is biztosan az, de szerintem az OLED egy egészen más világ.
Ehhez azt lehet hozzátenni, hogy Samsung -nál szar a magyar support/garanciális támogatás. LG -nél pedig a tintinges panelbe lehet sűrűn belefutni. A cserélt paneleknél is. Bár bevallom C3 -nál nem nagyon néztem utána mennyire jellemző, fel kell túrni a netet. Mert végül az kiesett nálam.
-
ρσгτσ
addikt
Droidos TV -n én korábban apk -val raktam fel. Bár nem mindegyik TV -n volt teljesen stabil, meg ugye keresni kell a megfelelő verziót...de anno így kezdtem.
Igazából az lenne a legjobb, ha elérhetővé tennék más márkára is a stabil, natív app -ot. Nem csak Samsung -ra.
Szerk.:
Egyébként azóta lett használható, mióta kicserélték néhány éve a szervereket. Előtte azért bőven akadtak problémák. -
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969 #27114 üzenetére
Nagyon net minőség függő. Én évek óta játszom felhőben. Nyilván nem olyan, mint natívan és lesz némi késés is, de teljesen jól használható.
Nem kockásodik, nem akad nálam.
Szerk.:
Nagyon nem mindegy, hogy milyen eszközökkel, minőséggel van kiépítve a hálózat. Pl. Digi -nél (is...) eléggé változó, és amíg mondjuk a letöltés rendben van, egy folyamatos oda-vissza kommunikáció már meg tudja fektetni az élményt...Nálam is Digi van, de itt kva jó a net, meg mondhatni jobb router -t is használok.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ad4m1337 #26394 üzenetére
Más márkán sem teljesen százas ez a funkció, amit te szeretnél. Újabb Samsung -nál sem. Legalábbis amin eddig én próbáltam. Nem tudom mi változott az elmúlt években, de régebbi TV -ken tényleg jobban működött.
Szerk.:
Hozzáteszem amúgy, hogy például Nest -re hasonló módon kiküldve semmi probléma, akadás nincs... -
ρσгτσ
addikt
válasz
jesszjessz #26349 üzenetére
Igen, az 7 kilóról indul.
Mondjuk én is inkább vennék tavalyi OLED -et, ha most terveznék TV -t vásárolni. Általában ősszel, vagy év vége felé szoktam venni, így a tavasszal megjelenő modellek már egész jó áron vannak. Akkor üt be az ünnepi szezon, BF is.
TCL OLED megjelenést majd meglátjuk. Annál azért én már elvárnám a normálisabb szoftveres támogatást.
Szerk.:
Meg nyilván az is kérdés, hogy milyen panel, és milyen garanciális háttérrel. -
ρσгτσ
addikt
válasz
jesszjessz #26345 üzenetére
Ezek a kezdőárak. Az említett G3 is sokkal drágább volt annál megjelenéskor. Mivel tavalyi modell.
Szerk.:
Ha már hasonlítunk, akkor 65G4 1.3 millió, 77G4 1.7 millió. Megjelenéskor szerintem nem igazán érdemes TV -t venni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
XenHai #26315 üzenetére
Elméletileg március 31 -ig tartott. Ez van kint az Alza és a TCL oldalán is. Azt látom, hogy ennek ellenére kint van a TV -k alatt...
Nem tudom ez mennyire egyéni dolog, vagy csak nem szedték le. Érdemes lenne őket megkérdezni.
pictigjis:
Akkor esélyes, hogy itt is ez lesz. -
ρσгτσ
addikt
Ezt gondolom nekem akartad írni. Normális esetben vannak rekeszek az autóban, amibe bele tudják rakni a TV -ket. Vagy biztosítanak hozzá dobozt, csomagolóanyagot. Neked nem kötelességed elrakni a csomagolást egy másfél hónapos TV -nél. Teljesen mindegy, hogy mit mond az ügyfélszolgálat.
Nyilván egyszerűbb, biztonságosabb a saját dobozában, de nem neked kell gondoskodni a megfelelő szállításról.
-
ρσгτσ
addikt
Mail -ben kérni neked is jobb, mert van egy könnyen elérhető bizonyítékod arról, hogy mikor kérted a garanciális javítást. Utána már náluk ketyeg az óra.
Persze nem túl ideális, ha hetekig ül a szerviz a garanciális javításon...de megteheti a hivatalosan előírt korlátok között.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969 #25638 üzenetére
Ez mindig így volt droid TV -nél. Meg úgy általában droidnál is. Kompatibilitási problémák miatt nem minden alkalmazás fog menni. Sőt, amit telepítesz az sem biztos, hogy stabilan fog működni.
Néha moddolt apk megoldja a problémát, de az sincs mindenből. Meg van hogy régebbi build lesz jó. Ez ilyen.
Szerk.:
Már a kijelző mérete is okozhat kompatibilitási problémát. Ilyenkor jön általában telefonon/tableten a ROOT, build.prop módosítás...egyebek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970 #25635 üzenetére
Biztonság menüben szokott lenni. Nálam:
- Adatvédelem
- Biztonság és korlátozások
- Ismeretlen forrásokValószínű nálad is így, vagy hasonló helyen van. Az biztos, hogy biztonsággal kapcsolatos rész alatt kell keresni.
Egyébként úgy emlékszem akkor is át tudod állítani, ha telepíteni szeretnéd az apk -t. Mert megkérdezi a TV. Ezt próbáltad?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
s:zozo #25514 üzenetére
"Mióta telegramos firmware-t használok nem ad találatot az online frissítés keresésre."
Pont azért szoktak onnan frissíteni az emberek, mert amúgy sem nagyon ad. Általában az elején van egy frissítés és annyi. Így ha valami nem jól működik, bugos, akkor vagy megszokod, vagy töltesz le másikat a Telegram -ról.
Ha szerencsés vagy, akkor olyan FW van a TV -n, amin minden normálisan működik, és nem kell töltögetni.
A szoftveres támogatásra nagy ívben sz@rik a TCL. Legalábbis a legtöbb TV -nél. Ez az ára annak, hogy a konkurenciához képest olcsón adja az eszközeit.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kenicsab #25455 üzenetére
Szerintem téglázott vagy bootloop -os készüléknél a szervizben nem igazán tudnak rájönni a hiba okára. Ha megpróbálják újra SW -zni és nem jön össze, akkor javíthatatlan lesz.
Persze nem tudom pontosan a TCL szervizben hogy működik, de csodálkoznék, ha mélyebb szoftveres tudásuk lenne. Általában nincs is arra kapacitás, hogy órákat szöszöljenek a szoftverrel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
BreamHunter #25250 üzenetére
Nem tudod regisztrálni, mert Euronics vásárlásnál nem jár. Csak eMAG, Telekom és Alza.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
BreamHunter #25244 üzenetére
Az eMAG -nál most 625.500 a 85C805 és élni tudtok a garancia kiterjesztéssel. 5 évre.
Szerk.:
Alza -nál és Telekom -nál van 98 -as is. Náluk vásárolt terméknél is él ez az opció. -
ρσгτσ
addikt
válasz
(ex)Cat #24706 üzenetére
Ez most nekem is szimpatikus megoldásnak tűnik.
Gyakorlatban van valamilyen hátránya? -
ρσгτσ
addikt
Ma jött egy üzenet az eMAG -tól, hogy jó hírük van, az 55c805 ára lecsökkent. Nézem az árát, hát 30 ezerrel drágább, mint tegnap volt.
Teljesen agyatlan cég...
-
ρσгτσ
addikt
Annál a kereskedőnél érvényes, akivel a TCL szerződést kötött erre a promócióra. Az Euronics ebben nincs benne. Nem attól függ, hogy hivatalos partner -e.
"Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek vesznek részt: Magyar Telekom, eMAg, Alza"
-
ρσгτσ
addikt
válasz
7Heads Drago #24410 üzenetére
Én WD40 -et szoktam használni. A több 10 éve retro konzolokon rohadó matricákat is szépen leszedi. Szerintem azzal is bírni fog és nem lesz gond a műanyagon sem.
Csak azért írom, mert talán a legtöbb háztartásban van otthon egy flakon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor #24327 üzenetére
Konzolon nem is sűrűn jön elő ilyen probléma. Egy-két esetben, illetve egy-két TV -nél volt már, de annyira nem jellemző.
Pl. Xbox -on Halo Infinite -nél volt ilyen az elején. Illetve Q szériás konkurenciánál voltak szoftveres gondok, ami például Warzone -nál, Division 2 -nél, egyebeknél nagyon látszott.
Szóval van hogy a TV szoftvere okozza, van hogy más.
Én a legutóbbi konzol generációk óta talán 2 játéknál láttam ilyet, de már meg nem mondom melyik volt. Igaz, hogy egyik esetben sem TCL -en jött elő, de én más márkákat használok játékra.
TCL csak pár alkalommal került elő ilyen témában.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #24231 üzenetére
Szerintem ez inkább valamilyen droid betegség. Eltolódik a piros szín, de lehet más is. Én Sony -nál láttam ilyet, ott segített. De nem mindenkinél oldja meg a problémát... Ezért gondolom, hogy nem csak az app lehet a hibás.
Akkoriban az egyik TCL -nél olvastam, hogy egy rendszerfrissítés után lett jó.
Szerk.:
Ennek már 2 éve volt, azóta nem találkoztam ilyennel. De most látom vannak erről a problémáról frissebb beszélgetések is máshol. -
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #24227 üzenetére
Ilyen hiba volt már egy-két TCL -en a korábbi években is. YouTube -on 4K -ban pirosas elszíneződés, de visszavéve más felbontásra megszűnik.
Azt hittem ilyen problémák már nincsenek, mostanában nem is hallottam róla.
Szerk.:
Egyébként az segíthet, ha a YouTube alkalmazás frissítéseit eltávolítod. Nem mindenkinél oldja meg a problémát, de más droid TV -nél működött. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #24212 üzenetére
Én anno mindkét modellt megvettem, jó készülék szerintem mindegyik. Végül a c728 -ról magasabb minőségre és kategóriára váltottam. A másik viszont azóta is megy a hálóban.
Utóbbit szeretném majd cserélni, ha adódik egy jó lehetőség c805 -re. Még az extra garancia határideje alatt. Jó ára van így is, de miután annyira nem égetően szükséges a csere, van időm várni. Hátha szerencsével járok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mikrofon #24202 üzenetére
De, tudnod kell.
Közben utánajártam, érvényes az eMAG -ra és a Telekom -ra is.
"A TCL 5 éves kiterjesztett garanciális kampánya az alább felsorolt, Magyarországon 2024. január 1.
és március 31. között vásárolt, a tcl-promotion.com weboldalon vásárló által regisztrált modellekre
vonatkozik:43C725, 43C645, 43C639, 43C735, 43C635,50C639, 50C735, 55C639, 55C645, 55C735, 55C739,
55C839, 65C639, 65C739, 65C839, 65C935, 75C639, 75C739, 75C935, 43C643, 50C643, 55C643,
65C643, 75C643, 85C735, 98C735, 55C745, 65C745, 75C745, 50C644,50C645, 65C645, 75C645,
85C645, 65C735, 75C735, 50C803, 50C805, 75C805, 75C835, 65C805 85C805, 98C805, 55C805,
55C845, 65C805, 65C845, 75C845, 85C845, 85C955, 98C955, 85X955, 98X955, 65C644, 65C936,
75C936Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek
vesznek részt: Magyar Telekom, eMAg, Alza"Egyébként pusztán jóindulatból írtam. Nehogy valaki megszívja emiatt.
Szerk.:
Amúgy azt is visszaigazolják, ha valaki X helyen vette és Y kereskedőt jelöli meg a vásárlás helyének. Szóval arra nem vennék mérget, hogy teljesen százas az oldal és az ellenőrzés. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Peter.70 #24201 üzenetére
Igen, ezt írtam én is feljebb. De ha defektesen van megcsinálva az oldal, amire van esély, akkor nem szürkül ki az a kereskedő, akin keresztül már nem érvényesíthető.
Illetve attól, hogy nem működik teljesen jól az oldal még nem lesz kötelezettsége a TCL -nek, mivel a hirdetmény az irányadó.
Tök jó dolog, ha tényleg meg lett hosszabbítva, de én azt ajánlom, hogy akit érint ez a téma beszéljen a TCL ügyfélszolgálattal. Mert ha ők megerősítik, akkor oké.
Más esetben csúnya meglepetés lehet.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24198 üzenetére
A 30 napos regisztrációs határidő miatt hoznia is kell, mert aki az év utolsó napjaiban vette a TV -t a kijelölt kereskedőknél, annak valahogy regisztrálnia kell.
Viszont nem látok erre vonatkozó eMAG hirdetményt, hosszabbítást.
Szerk.:
December 31 -ig volt a korábbi eMAG hirdetményen? Jól emlékszem rá? -
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24194 üzenetére
Erről igazából őket kellene megkérdezni, mert én kizárólag az Alza -nál látom. A TCL pedig nem részletezi, hogy melyik kereskedőn keresztül hosszabbították meg.
Vagy valaki látja máshol is, csak én nem találom?
Egyébként január végéig biztos kiválasztható lesz az eMAG is, mert akkor jár le a 30 napos regisztrálási határidő, ha csak december végéig tartott.
Mondjuk ezt normális esetben úgy oldják meg, hogy amikor kiválasztod a TCL oldalán a vásárlás dátumát, akkor nem enged olyan kereskedőt kiválasztani, akinél nincs érvényben az akció. De nem vagyok biztos benne, hogy normálisan megcsinálták...
Tuti érdeklődnék a TCL -nél, ha éppen TV -t szeretnék venni. Ne legyen ebből meglepetés.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
B.Gábor 76 #24184 üzenetére
Mint azt feljebb is írtuk nehezen lehet megmondani, hogy pont az a TV hány évig fogja bírni. Ráadásul szerintem azzal a típussal amúgy is kevés tapasztalat van itt. Főleg tartós használatnál.
Egyébként 43c645 -re Alza vásárláson keresztül még jár a gyártói kiterjesztett garancia. Igaz, hogy a fenti TV árának közel a duplája, tehát lehet nagyon kiesne nálatok a keretből... de arra a felhasználásra lehet jobb egy 4K TV, ha hozzá tudtok még tenni. Bár nem biztos, hogy jól értem. Mert annál a résznél egy kicsit elvesztem, ahol a "régi TV" -t és a felhasználási módot írod.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
B.Gábor 76 #24179 üzenetére
Az éves szinten gondolom 2-3 ezer óra, amit azért bírnia kell(enen) a TV -nek. Bár azt, hogy pont az a TV hány évig fogja bírni, azt senki nem tudja neked megmondani. Függetlenül attól, hogy milyen márkáról van szó.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #24169 üzenetére
TCL sokszor nehezen követhető. Főleg, hogy különböző piacokon is használnak eltérő számozást azonos modellnél. Akár egy régión belül is többet...
Szerk.:
Mivel kínai márkáról van szó, így szerintem annyira nem nagy meglepetés. Szeretnek variálni a modellszámokkal, modellekkel. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #24167 üzenetére
Nem belépő, hanem a C8 -as belépője. De szerintem TCL -nél felesleges utódról beszélni, mert előtte évben 835 és 839 volt, ami gyakorlatilag ugyanaz.
2023 -ban pedig érkezett egy 845 -ös és behoztak mellé egy kedvezőbb árú modellt, amivel valószínűleg tarolták azt a szegmenst. Ez a 805.
"Series C80, Standard offline model C805 - Alternative model names - Online variant - C801, C802, C803, C804, C809, MQLED80, QM8B - Global version C755"
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vismajor01 #24161 üzenetére
Igen, a 845.
A 805 az igazából 7 -es széria (is).
-
ρσгτσ
addikt
Ahogy elnézem a konkurenciához igazított.
Az 55 colos ára maradt, de lehet lassan a többiek is emelnek, így az eMAG is.
Így azért elég vicces, hogy az 55 colos kb. 30 ezerrel olcsóbb, mint az 50 colos. Euronics -nál meg kb. 20 ezerrel, de ott 3 kiló az 50 colos.
Szerk.:
Kivéve persze a 845 -nél. Én csak a 805 -öt néztem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Persie12 #24092 üzenetére
Nem tudom gyárilag mire volt állítva. Én TCL -t Vhiktor ajánlásai szerint állítottam be, és azzal nagyon elégedett vagyok. Néhány módosítással, amivel az egyéni ízlésemet szolgáltam ki.
Bár kifejezetten az én készülékemre nincs beállítása, de találtam olyat, amit megfelelően tudok alkalmazni. Szerintem ég és föld a különbség.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #24088 üzenetére
Mondjuk a mozgásjavítást szerintem egy TV -n sem érdemes teljesen feltolni. Vannak ajánlások erre is, de mindig egyéni dolog lesz, hogy kinek milyen érték a megfelelő, mire érzékeny. Meg aztán tényleg okozhat érdekes anomáliákat a csutkára feltolt beállítás.
Játéknál viszont semmiképp nem kapcsolnám be.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Atis45 #24000 üzenetére
Sok mindenen múlik ez is. Milyen hangszórókat használnak, hogy vannak elhelyezve, a környező elemeknek milyen az anyagminősége vagy az összeszerelesése, hogy/hol van elhelyezve a TV...stb.
Meg egyáltalán milyen a szoftveres beállítás, milyenek a hangprofilok. Szóval bőven akad olyan tényező, ami eltérő minőséget nyújthat egy-egy modell között.
Ráadásul ez is tökre szubjektív dolog.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #23996 üzenetére
Jó, az sem mindegy milyen soundbar -ról van szó, és tényleg vannak jó hangzású TV -k, de szerintem alapvetően bőven van különbség hangzásvilágban. Ami már alacsony hangerőnél is kijön.
Persze én sem használtam minden TV -t, és azt is elismerem, hogy bőven van különbség egy-egy típus között.
A 8 -as szériát például egyáltalán nem ismerem. Csak mondjuk könnyen lehet, hogy egy öregecske soundbar is lényegesen jobb lesz. Az sem mindegy, hogy ki mihez szokott hozzá vagy mennyire érzékeny rá. Szerintem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis #23990 üzenetére
Mondjuk soundbar -hoz képest mindegyik TV -nek gyenge a hangja. Aki ahhoz szokott hozzá, manapság már szinte mindegy milyen TV -t vesz. Ez szerintem inkább ezen múlik.
Bár az is tény, hogy vannak azért különbségek a különböző típusok között.
Jelenleg OLED -ből C1 -et és S90C -t használok. De volt nálam néhány TV, például a C3 is. Ezekben általában egész jó a hang, igaz ez pár Sony modellre is, de aki máshoz szokott hozzá, annak mindegyik kevés lesz.
Egy soundbar -on szerintem szebben elkülönül a beszédhang is, és jobb, tisztábban kivehető a mély is. Nyilván nem a tuctuc zenére gondolok, hanem például filmnél, játéknál.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Balika00001 #23726 üzenetére
Ilyenről már volt szó korábban. Más TV márkánál és más konzolnál is. Ha online vásárlás volt és még benne vagy a 14 napban, akkor én valószínű elállnék...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Peter.70 #23727 üzenetére
Rendeltetésszerű használatot befolyásolja, ha a képedbe világít egy pixel, ami "nem vált át". Sötét képnél például kifejezetten zavaró tud lenni, és nem kell hozzá közel ülni.
De azt én is el tudom képzelni, hogy ilyennel el akarnak hajtani. Szerencsésebb eset, hogy itt a kereskedővel, és nem a gyártóval kell megküzdeni, aki (lehet) bizonyos pixelszám alatti problémával szóba sem áll veled.
Innentől már az ember habitusán múlik, hogy mit ér el.
Egyébként pont az ilyenek miatt ajánlott az online vásárlás. Nincs gond az elállással és nem kell magyarázkodni sem. TV -t soha nem vennék személyesen a boltban.
Esetleg indulás előtt még felhívhatja az üzletet vagy az ügyfélszolgálatot, hogy ők mit mondanak. De ha ez valóban minden módban látszik és könnyen bizonyítható az üzletben is, akkor én tuti nem hagynám őket élni.
Szerk.:
MM egyébként ebből a szempontból egyszerűbb eset, mert sokkal könnyebb áttolni náluk 3 napon belül a cserét. Csak ők meg nem árulnak TCL TV -t...Még egy gyári visszaállítást meg lehet próbálni, de esélyes, hogy nem fog segíteni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
wonderland #23724 üzenetére
Ha ott helyben bizonyítható a hiba, akkor nincs semmi gond. Ezért kérdeztem, hogy milyen esetben produkálja.
Más esetben is látszik, tehát az üzletben is produkálni tudja a hibát, akkor a 3 munkanapos cseregaranciával tudsz élni bolti vásárlásnál.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
wonderland #23718 üzenetére
Állandóan kint van a zöld pixel, vagy csak akkor, ha valamit nézel HDMI -n keresztül? Pl. konzolon játszol.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mikrofon #23637 üzenetére
Ez azért márkától, meg valószínű árkategóriától is függ. Én LG OLED -re rendszeresen kapok frissítést. Samsung -ra hasonló árkategóriában már baromi ritka.
TCL -re viszont nekem soha nem jött egy frissítés sem. Igaz, hogy jóval olcsóbb is, de azért na... Most múlt 2 éves. Végül én is a Telegram -hoz fordultam, és nem bántam meg, mert a Google TV felület sokkal jobban tetszik, mint a régi. Plusz a működése is jobb.
Van fent egy rakás FW, ami soha nem jutott el hozzám.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
7Heads Drago #23562 üzenetére
Erről inkább a TCL -t vagy a kereskedőt érdemes megkérdezni, mert ha a hirdetmény szerint nem elérhető, akkor kétséges, hogy érvényesíthető a plusz garancia. Hiába engedi beállítani.Szerk.:
Vásárlástól számítva úgy emlékszem 30 napon belül lehet aktiválni. Így január végéig biztos kiválasztható a többi kereskedő is.De a vásárlás dátuma számít. Szóval 2024 -es vásárlásra már nem túl sanszos, hogy meg fogják adni, ha valahol december 31 -ig volt rá akció.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
7Heads Drago #23560 üzenetére
Szó sem volt erről. Azt írtam, hogy az Alza -nál meghosszabbították ezt az akciót.
Többi partnernél én nem látom, hogy meg lett volna hosszabbítva.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
joydrv #23530 üzenetére
Gondolom valamelyik nálunk is kapható modell másik számozása. Vagy valamelyik korábbi modell átcímkézett változata.
Az egyik fórumon azt írják az is 805.
"Series C80, Standard offline model C805 - Alternative model names - Online variant - C801, C802, C803, C804, C809, MQLED80, QM8B - Global version C755"Egyébként 2 olyan cég árulja nálunk, aki nem magyar lokalizációból értékesít. Szóval simán lehet.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #23502 üzenetére
Csodálkoznék, ha az eMAG valamit normálisan csinálna...
Nekem többször volt már velük problémám, legutóbb most decemberben. Mert simán előfordul, hogy a számlán jól jelölt teljesítési idő nem azonos a jótállási jegyen szereplő dátummal. Utóbbit korábbra állítják ki.
Ami egyébként elég abszurd dolog. Ahogy az is, hogy a fenti esetben 24 hónapot írnak 36 hónap helyett. De természetesen utóbbi a helyes és kötelező érvényű.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Redlight2 #23495 üzenetére
Én tartom magam ahhoz, amit feljebb a Samsung -ról írtam. Egyébként konyha TV -nek mindegyik alkalmas lenne, de ha baromi fényes a helyiség, akkor (főleg) 4K HDR -nél egyik sem lesz igazán tökéletes választás fényerőben.
Mondjuk nem tudom a mostani TV milyen, de esélyes, hogy annál mindegyik bőven jobb lesz.
Én ugyan másik TCL -en használom az 559 -es FW -t, de nálam több problémát is megoldott. A c645 -ös tulajok meg majd vissza tudnak jelezni, hogy náluk mi újság.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Redlight2 #23493 üzenetére
"Alsóbb" TV -k között én biztos nem választanék Samsung -ot a magyarországi garanciális ügyintézés és a problémák miatt. Feljebb is necces téma.
Egyébként konyha TV -nél mi lenne az elsődleges felhasználási mód? Elsősorban milyen funkciók érdekesek és hányan néznétek a TV -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest