- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #36538 üzenetére
Abban a két képmódban ugyanaz a HDR támogatás. Annyi, hogy Filmmaker -ben elvileg közelebb áll a beállítás ahhoz, amit filmkészítők is szeretnének. Pl. azt hiszem gyárilag alacsonyabb a gamma. De lehet eltérő megvalósítás márkánként. Pl. mozgást érintő beállítások, ami nem feltétlen kellene...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36537 üzenetére
Régen Filmmaker módra soha nem váltott át. Mindig manuálisan kellett váltani. Aztán pár éve már tudja, de ehhez az kellett, hogy a streaming szolgáltatók is partnerek legyenek benne. Így a tartalmakba ágyazták a jelet.
Ennyi a lényege, hogy aktiválja ezt a módot. Nincs olyan, hogy filmmaker tartalom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #36521 üzenetére
Felment végül...
Tegnap kétszer is letöltöttem, hátha az okozta a problémát...de nem. Ma másik pendrive -ra raktam, és arról egyből felment v412 -re.
Egyébként semmi gondja nincs a pendrive -nak, és a formázás is ugyanaz volt. Azonos mérettel, és nagyjából azonos sebességgel.
-
-
ρσгτσ
addikt
"Jobb híján telepítettem a google tv-t"
Úgy érted, hogy bejelentkeztél egy accounttal a TV -re? Vagy nem értem. Mert ez egy droid rendszerű TV, amin Google TV felület van. Ami gyakorlatilag egy UI, nem kell telepíteni.
Hogy fiók eltávolítás után vissza akar -e állítani azt nem tudom, mert sosem akartam eltávolítani. De a gyári visszaállítás valóban azt jelenti, hogy gyári állapotra állítja vissza a TV -t. Tehát mintha most vetted volna ki a dobozból.
Account gondolom azért kell, hogy a Play áruházat használni tudd.
Miért akarsz róla kijelentkezni? Ha másik accountot rendelsz hozzá, és utána távolítod el az elsőt, akkor lehet nem akar visszaállítani. Ezt próbáltad?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak #36490 üzenetére
A lényege az volt, hogy már fele annyiért lehet 115 colos TV -t venni. Szerintem így értette Vincent.
Mini LED modellekre én is kíváncsi leszek. Bár ebben a kategóriában csak a belépő szintre. Felette már OLED -del konkurens.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak #36484 üzenetére
Ezt abban a kontextusban érti, hogy most már fele annyiért lehet venni 115 colos TV -t. Mivel ez a legolcsóbb ebben a méretben. Legalábbis én így értelmezem.
Gondolom eddig az X955 volt a legolcsóbb ebben a méretben. De nem követem ezeket a benga TV -ket.
Szerk.:
Igen, mert úgy látom tavaly írták, hogy a 115X955 a világ legnagyobb LCD TV -je. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #36473 üzenetére
Mondjuk amíg ez a felállás, addig nincs gond. Ha jön még egy konzol vagy PC, akkor ha 4K 120Hz AVR nem is, de HDMI switch kelleni fog.
Már ha olyan eszközök lógnak rajta, amik igénylik a 4K 120Hz/144Hz -et.
Szerk.:
Utóbbi egyébként nem csak akkor kellhet, ha egy játék 4K 60Hz felett megy. Hanem akkor is, ha például 120Hz kell a 30fps lock feloldáshoz. Pl. A Plague Tale: Requiem is így jött ki konzolon. -
ρσгτσ
addikt
Múltkor beszéltünk az M4 Sport applikációról. Telepítettem apk -ból azt is, meg a MédiaKlikk -et is.
Ahogy várható volt, egyik sem működik tökéletesen. Használható az app, de kell hozzá air mouse távirányító, mivel érintős készülékekre lett készítve. Az appban lépkedésnél álló elrendezésű, de a videókat ki lehet tenni teljes, fekvő módba.
További probléma az, hogy a főképernyő alkalmazás listába nem teszi bele. Csak a beállítások, alkalmazások alól elérhető. Ez is megszokott probléma, de egyes TV -ken ez a része lehet jobban működik.
Szóval M4 Sport -ra továbbra is a Kodi a legjobb megoldás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #36461 üzenetére
Ha régió miatt nem kompatibilisnek jelöli a TV -t, akkor valószínű onnan sem megy. Nem lesz benne a listában. De egy próbát persze mindenképp megér.
Ha máshogy nem megy, akkor apk -ból kell telepíteni a nem elérhető appokat. Bár sajnos ilyen esetben az sem mindig megoldás, és ha megy is, akkor sanszos a TV szerinti régióra áll be az app.
-
ρσгτσ
addikt
Jah igen, 2021 -ben volt a váltás. Valamiért 2022 -re emlékeztem...
Az már szerintem egy jobb, stabilabb felület volt. Ha nincs különösebb problémád vele, akkor hagyd úgy ahogy van. Ha szeretnéd frissíteni, akkor Telegram -os, nem hivatalos forrásból vannak letölthető FW -k.
-
ρσгτσ
addikt
Ilyen a TCL, elég random módon működik. Illetve van hogy sehogy. Főleg régebbi modelleknél, ahol Android TV - Google TV váltás volt.
Telegram -ról tudsz feltenni friss FW -t, ha van kedved hozzá.
----------
Lehet kellene egy rövid összefoglaló, amiben pár fontosabb dolog megtalálható. Pl. FW frissítés, gyári visszaállítás, régió váltása frissítés kereséshez, linkek, egyebek.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Szoke1982 #36389 üzenetére
Inkább (valószínű) szoftveres probléma, és elég vegyes a kép. Van akinél jelen van, van aki észre sem veszi, van akinél meg tök jó a TV. Vagy azért, mert nem is volt rossz, vagy a frissítésnél helyrejött.
Az akadozás is elég változó. Lehet csak Netflix -nél, vagy más stremingen egyes képmódokban van probléma. Pl. DV sötét. Lehet külső eszközről is. Annyi mindent írtak már le, nehéz összeszedni.
Ezért érdemes online, 14 napos elállással venni, aztán szépen tesztelgetni. Ne később derüljön ki, hogy valami olyan probléma van a TV -vel, ami miatt neked nem megfelelő.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Szoke1982 #36377 üzenetére
Véleményekbe nem mennék bele, mert abból bőven lesz találat a keresőben is. Ha C805, akkor online rendelés és 14 napos elállás. Igaz ez a C765 -re, amit még érdemes helyette választani. Frissebb, jobb modell, de kicsit drágább is.
Elállási idő alatt tudod tesztelgetni, és ha bármilyen hibát találsz, akkor visszaküldöd.
TCL szervizről is találsz infókat keresés során. Nem kiemelkedő. Hisense -nek ugyanaz a szervize, mint a Samsung -nak. Jobbnak biztos nem mondanám...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36325 üzenetére
PS2 -re is ott a PS2 TO HDMI. Egész korrekt képet tud csinálni modern TV -n. Nem lesz olyan éles, mint komponensen, de jobb, mint AV -n. Nagyjából így van ez SNES -nél is, csak még alacsonyabb felbontáson kell dolgoznia. Nem is tudom, hogy egyáltalán hogyan kezeli a TV konverter nélkül.
-
ρσгτσ
addikt
Illetve vannak még ilyen, illetve ehhez hasonló konverterek. Szebbek lesznek az élek, a kép, olvashatóbb a felirat, nagyjából normálisabb megjelenéssel, mint a pár ezer forintos mezei konverterek. De csodát ez sem fog csinálni.
Mezei felhasználásra jó, ha valaki nem nagyon akar belemerülni, és elfogadja, hogy olyan amilyen. Más esetre a fenti eszközök kellenek. Vagy ami olcsóbb, egy CRT, esetleg egy "fellelt" Sony Trinitron PVM.
-
ρσгτσ
addikt
Konverter kell hozzá. Amin RCA bemenet és HDMI kimenet van. Sima AV szerintem nem lesz jó. Lehet rendelni sok helyen a neten.
De arra készülj fel, hogy ilyen TV -n elég trágya lesz. Ahhoz, hogy jobb minőséget kapj normális konverter kell, ami egy kicsit nagyobb ugrás és akkor éri meg, ha valaki rendszeresen retrozik. Pl. OSSC, RetroTINK.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kerni62 #36296 üzenetére
Annyival kiegészíteném az előttem szólókat, hogy ChanSort nem annyira bonyolult program. Csatornalista menthető, variálható és visszatölthető vele.
Viszont először én újra rákeresnék a csatornákra. Tekintettel arra, hogy normál TV adásoknál is gondok voltak nálad, ne kavarjon be semmi... Úgy látod, hogy megjavult -e.
Sajnos arra is van esély, hogy a gyári visszaállítás semmit nem old meg. Lehet az IMG újratelepítés sem segítene, és mindenképp szerviz lenne a vége. De szerintem érdemes megpróbálni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kerni62 #36285 üzenetére
Annyi hibajelenség van nálad, hogy csodálkoznék, ha az megoldaná.
Én első körben gyári visszaállítással próbálkoznék. Hátha segít...
Aztán ha azzal nem jutsz semmire, akkor egy FW újratelepítés lenne ajánlott. Úgy látom Telegram -on v269 az utolsó FW, amiből van IMG. Mindenképp az kellene, az OTA szerintem nem sokat ér a te esetedben.
Persze ha nem szeretnél ezzel szórakozni, akkor szerviz. Lehet, hogy amúgy is ez lesz a vége, de ezeket én kipróbálnám előtte.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36250 üzenetére
Az tökre egyértelmű, hogy egyéb hiba is okozhatja ezt. Sajnos...
Csak megjegyeztem, hogy hasonló problémákat a HDMI CEC, illetve külső eszköz is csinálhat. Hátha valakinek segít.
Valamiért nálam csak droidnál voltak ilyen gondok, és ahogy említettem nem csak TCL -nél. Tehát lehetséges, hogy más hiba is random előfordulhat droidon, ami hasonló hibajelenséggel jár.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36245 üzenetére
A HDMI CEC -nél lehetnek anomáliák. Nem megfelelő működés miatt. Vagy TV, vagy külső eszköz oldalon. Vagy mindkettőnél.
Pl. éjszakai frissítés kereséskor a külső eszköz bekapcsolhatja a TV -t. Nem túl kellemes, ha mondjuk mellette alszol. Volt már nekem is ilyen élményem.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36234 üzenetére
Nekem főleg droidon voltak random bekapcsolások. Nem csak TCL -en, hanem pl. Sony -n is. Más OS -en nem találkoztam még ilyennel. Minden esetben a HDMI CEC, illetve külső eszköz okozta.
Persze lehet ehhez semmi köze. Nem ismerem a CoreELEC -et. Csak gondoltam megemlítem, mert lehet nem mindenkinél a TCL szoftvere(?) okoz ilyen, vagy ehhez hasonló problémát.
Mondjuk a bekapcsolási probléma már egészen más téma. Ilyen nekem még nem volt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36184 üzenetére
Több mint valószínű, hogy igen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36156 üzenetére
Körben a sarkok felé, illetve a széleken szokott lenni. De nem mindegy mennyire látszik. Normális esetben, normális tartalomnál nem igazán kellene. Vagy csak kicsit.
Szerk.:
Egyébként C805 -ből nálam 2 is volt, mindegyikkel jó tapasztalatom volt ezen a téren. A technológiához képest egész egységes a panel. Már amennyire lehet.Viszont minél többet nézed, annál jobban fogod látni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36154 üzenetére
Dobsz be egy képet róla, amin nagyjából valósághűen látszik? Egyébként egyik mini LED sem lesz teljesen homogén. Illetve a többi sem. Ez a technológia hátránya. Vignettálás meg nagyjából normális. Attól függ milyen mértékű.
Kb. az OLED van, ami normális homogenitást tud produkálni. Abból is inkább a QD OLED.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
barnabas25 #36102 üzenetére
Nekem 65 colosban volt. Annyiban tér el a 43 -tól (nyilván a mérete mellett), hogy jobb hangja. Szerintem teljesen jó TV ebben a kategóriában. Csak az enyém gyári hibás volt, így ment vissza.
Betekintési szög nem túl jó, de ebben a kategóriában ez mondható normálisnak VA panelnél. Csak akkor érdekes, ha nem elsősorban, nagyjából szemből nézi valaki a TV -t.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
barnabas25 #36099 üzenetére
C655 nem fér bele? Kicsivel drágább, de jobb választás, és arra már tudsz érvényesíteni 5 év garanciát Telekomos vásárlásnál. Amit itt kell regisztrálni.
Szerintem nagyon megéri inkább azt választani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #36091 üzenetére
Bár néha eléggé be vannak lassulva, de lehet(?) tényleg jobban jár az eMAG -gal. Normál esetben én nem vonnám be a kereskedőt a garanciális ügyintézésbe, felesleges plusz harmadik fél. De TCL esetében, visszaolvasva az eddigieket, elég vegyes képet mutat a garanciális ügyintézés.
Kimennek, elviszik, helyszínen javítanak, Posta futár. Sokszor inkább az utóbbi.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #36070 üzenetére
Jó dolog amúgy egy AVR. Nyilván akkor, ha tud 4K 120Hz -et is. De azért erre alapozni egy TV -t, szerintem elhibázott ötlet.
A konzol pedig egy elég népszerű gaming, elpattant belőle pár darab. Sokan mentek át PC -ről is az utóbbi években. Inkább vettek két konzolt. Az meg kifejezetten TV előtt, kanapén döglő, kontrolleres használatra van kitalálva. Mégha vannak is kivételek.
De mindegy, ez van. Legalább már tudom, hogy TCL -nél mit kell nézni, ha gamingre venném.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #36066 üzenetére
Mondjuk az 50C805 is néha úgy van árazva, meg annyira ritka rá az akció, hogy többször annyiba került, vagy drágább volt, mint az 55C805.
Egyébként OLED -nél pont nagyobb lett a kínálat kisebb méretekben. Csak hát ezek közül sem árulják mindegyiket minden régióban. 48B4, 42C4, 48C4, 42S90D, 48S90D. Persze ez már megint más árkategória. Meg ezek monitor-TV -ként is népszerűek.
Szerk.:
Jah meg ott van még a 48OLED718, 48OLED769, 42A90, és a 48A90 is, ami még kapható.
Többinél szépen lassan kikopik. Illetve van, csak szintén nem mindenhol, és/vagy általában magasabb árkategóriában. Pl. 50QN90D.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #36057 üzenetére
LG C vagy Samsung S90 szériára elég sűrűn van kuponozás. Szóval azt általában simán el lehet hozni a TCL mini LED árán. Vagy akár olcsóbban is.
Persze TCL -nél is vannak azért akciók, de nagyjából egy vonalon futnak. Legtöbbször.
Gondolkoztam, sőt használtam is abban a kategóriában mini LED -et, de számomra nem ér fel az OLED -del. Így annyira nem érzem versenyképesnek. Persze ha sűrűn menne rajta normál TV adás, illetve sokkal nagyobb fényerő kellene, akkor máshogy gondolnám.
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha a TCL is beszáll az OLED bizniszbe. Ki tudja mikor és mi lesz ebből... De ott azért jobb support kell, mert ahogy észrevettem (lehet tévesen?), sokkal érzékenyebbek rá az emberek. Garanciális, szoftveres tekintetben. Illetve hardverben is, például a fenti témában.
Szerk.:
Nah ezt nem is néztem.Az sem rossz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #36055 üzenetére
+ mikrofon:
C845 -re emlékeztem. C805 most is van otthon, azon is tudom, hogy így van. C725 -re és C728 -ra egyáltalán nem emlékeztem.Akkor úgy tűnik egy időben így volt, aztán úgy, aztán most megint van olyan modell, aminél visszatértek ehhez a megoldáshoz.
Szerk.:
Nem tudom milyen költség lehet 4 db legalább 4K 120Hz port. Úgy értem, hogy ezt mennyire kell más komponenssel is megtámogatni. Tényleg nem vágom.De azért 855 -nél már simán bele lehetett volna tenni. Az már magasabb kategóriával versenyez, ott meg már bőven vannak ilyen modellek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mikrofon #36051 üzenetére
Más márkánál, amit eddig láttam (igaz, nem ebben a kategóriában), minden bemenet tudott legalább 4K 120Hz -et. Tehát ez nem téma, mert tök mindegy hova köti az ember. Úgy tűnik low budget -ben be kell érni ezzel.
Arra viszont nem lehet alapozni, hogy aki már két gaming eszközt használ, az tuti vesz AVR -t is. Mert ez jellemzően konzolos topikokban sem téma, ahova "kell" a 4K 120Hz.
Ez akkor lenne tök jó, ha mindenki, vagy az emberek többsége használna AVR -t, de ez nem igaz.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
faölelgető #36045 üzenetére
Ez így elég gáz, mert ha kell valakinek az eARC/ARC, akkor gyakorlatilag egy eszközt tud csak csatlakoztatatni, ami 120 vagy 144 Hz. Tényleg nagyon hülyén van megoldva...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36036 üzenetére
Vitték tovább a "hagyományt", mert többek között C805 -nél is így van megoldva. Vannak hülye megoldások, az biztos.
CI nyílás alá vagy fölé nem raknék semmilyen csatlakozót. Főleg nem olyat, ami fontos lehet... pl. eARC/ARC.
Szerk.:
Bár nyilván ezeket nem húzkodod állandóan, de akkor sem túl ideális kialakítás. -
ρσгτσ
addikt
válasz
faölelgető #36033 üzenetére
Elvileg így kellene lennie. A konzol vagy PC mehet az első 2 HDMI valamelyikére, ott nincs eARC/ARC. Ha mindkettő van, akkor az konzolnak elég a 4K/120Hz bemenet. Meg amúgy is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
faölelgető #36029 üzenetére
Elvileg nem a 4K/144Hz és a 4K/120Hz bemeneten van a felhasználói kézikönyv szerint. De ezt így szokták csinálni. Gondolom a tiéd is így néz ki, nem?
-
ρσгτσ
addikt
Nem tudom milyen promóció volt akkor. Nincs erről valamilyen anyagod? Esetleg nem kellett hozzá regisztrálni? Vagy valami papír, szerződés, amiben erről írnak?
Mert a mostani úgy fut, hogy a vevőnek kellett a vásárlás után regisztrálni egy erre a célra készített weboldalon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bbubby00 #36017 üzenetére
Érdemes személyesen is megnézni, de szerintem nagyon meggyőző lesz a különbség a C655 és a C805 között. Hangban én jobbnak érzem a C655 -öt, aminek meg is van az oka. De neked ez úgysem számít, mert nem a TV hangszóróit fogod használni.
Szerintem ez pont olyan eset, amikor a méret nem annyira fontos tényező. De tényleg fontos az, hogy ez személyesen megnézve is egyértelmű legyen számodra. Hiszen a döntés a tiéd, és nem minden nap költ el az ember ennyi pénzt.
-
ρσгτσ
addikt
"Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek
vesznek részt: Magyar Telekom, Alza, One "Sikerült végre átírni a promóciós szabályokat. Végre nem Voda, hanem One.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bbubby00 #36011 üzenetére
Ha jól látom az edge LED volt, így jobb választás. Illetve ha minden igaz szintén VA paneles. Nem tudom a betekintési szöge milyen volt, de e tekintetben a C655 nem túl jó. Bár ez sem feltétlen számít mindenkinél.
Én erre a felhasználásra inkább C805 -öt választanám, ha belefér a büdzsébe. Akkora ugrás lesz, hogy nem fogod sajnálni a plusz pénzt.
TV műsornál túl nagy jelentősége nem lesz a két TV közötti különbségnek. Nem mondom, hogy nem lesz, de nem is óriási. Viszont máshol, anyagtól függően jól észrevehető.
Szerk.:
Illetve TCL -nél szerintem ajánlott az online vásárlás. Ha valamilyen szoftveres, vagy más egyéb anomália, probléma van, akkor egyszerűbb az elállás. -
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Amikor én asztali állványt vettem, akkor olyat néztem, amin van kábelvezető vagy bújtató. Szerintem hasznos dolog, mert nem lógicsálnak itt-ott a kábelek. Meg van olyan is, ami forgatható, de nyilván arra nem mindenkinek van szüksége. Pl. Hama.
Ami kérdés jelen esetben, hogy mennyire emeli meg a TV -t. Nem néztem végig az összes kereskedőt, de nem láttam méretezéseket. Egyébként nem tűnik rossznak.
Szerk.:
Bár ezeken általában magasabban van a TV, de szerintem jobb ezt előre tisztázni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Öcsielvtárs #35943 üzenetére
TCL -nél elég random módon működnek a frissítések. Így lehet, hogy neked most jött, másnak meg fent van már 2-3 hónapja. Vagy az is lehet, hogy itt az fórumon csak neked jött.
Az a tiszta, ha leírod melyik verzió érkezett.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dzoli73 #35929 üzenetére
PC -n nem nagyon van HDMI CEC. Ritka, mint a fehér holló. Pl. mini PC -nél lehet vele találkozni, és ott még BIOS -ból is állítható.
Vagy adapter, ahogy Celtic írta a másik topikban, ahol hasonló volt a téma. Bár nem tudom ezzel a bekapcsolás működik -e vagy sem. Erre talán valaki más válaszol.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969 #35902 üzenetére
Ami utángyártott, beszerezhető Aliról, az pont annyira kattog, mint a gyári. Sőt, nagyjából annyi különbség van köztük, hogy nincs az elemfedél alatt TCL logó. Legalábbis amit eddig rendeltem, az mind olyan volt.
Előző generációs távirányító kevésbé kattogós. Többnyire, mert abból sajnos van hangosabb, meg halkabb típus is.
Minőségben szerintem nagyjából ugyanaz. Mindegy, hogy gyári vagy utángyártott. Sőt... megkockáztatom, hogy tökre ugyanaz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #35892 üzenetére
Szerintem mindegyik jó TV, csak más felhasználói igényeket, illetve más pénztárcát szolgálnak ki. Feljebb Gendi83 kérdezte ezt a két TV -t, azért jöttek ezek a válaszok.
Ha nem lenne pénzem drágább TV -re, vagy jellemzően csak TV adásokat néznék, akkor én már a C655 -tel is boldog lennék.
Sőt, anno nálam is ez volt a terv, normál TV adásokra rendeltem, csak a hozzám érkező TV gyári hibás volt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969 #35856 üzenetére
Inkább mikroszálas törlőt használj. Egy nedvesebbet, de nem kell tocsognia, aztán egy szárazat, amivel foltmentesre törlöd a kijelzőt.
Ennél komolyabb csak akkor kell, ha tényleg komolyabb a szennyeződés is. Vagy ha foltosra lett "tisztítva" a kijelző.
Szerk.:
Egyébként normál tisztításhoz elég egy száraz mikroszálas is. Ha nem makacsabb a folt, akkor a gyerektől származó ujjlenyomatokat is leszedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest