- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Botika89 #2482 üzenetére
Egyébként az lg nagyon leadta minőség téren azért is próbáltam meg ezt a TCL-t ha szar lesz eladom és nézek valami mást. Sok választás nem lesz a samsung túlszaturált képe nem biztos hogy nyerő lenne az ips lg meg a TCl után. Az uncsim most vett egy samsung 65q82r tv-t ahogy beköltöznek az új házba kíváncsi leszek az milyen lesz. Mondjuk árban is van különbség 65c715 250ezer 65q82r 380ezer
-
Kiskutya
veterán
válasz
Botika89 #2463 üzenetére
Ezekkel én nem tudtam normálisan tesztelni mert dv tartalom max netflixen van ott megy szépen. A YouTube videók meg örülök ha 1440p-be mennek 16m net mellett..... Vannak gondok szoftveresen a tévével mivel még új modell remélem idővel javítva lesz. Csak azért nem küldtem vissza mert szerintem kép minőségben veri az lg 6950-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest