Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #2013 üzenetére
Most hogy a fenébe deritsem ki hogy csak az én tévém a hibás vagy ez ilyen? A tekekom kicsereli másikra ha felhivom őket vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Valaki nem lakik a közelbe hogy legalább a ps4 et rákötni hogy megy e a dts? Én Nyíregyházi vagyok 70 100 km is belefér ha van valaki aki segít!
-
wallace 234
őstag
válasz
Kiskutya #2002 üzenetére
Conelser Kft.
Címünk: 8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100.Telefon: +36 22 502 866;+36 20 501 5170 itt tudsz érdeklődni -
Aaron14
őstag
válasz
Kiskutya #2007 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de szabad szemmel inkább egy szürke csík vehető észre bal oldalt Közben rájöttem, hogy lehet valami tükröződik rajta és attól van az az F forma a képen, mert fotón távolabbról nagyobbnak néz ki, közelről kisebbnek. De az is lehet a telefonom kamerája viccelt meg. Nem tudom.
Viszont amit nem értek, hogy 4K videó YouTube-ról eléggé szaggat és a menüben nem találom, hogyan lehetne a motion smoothing-ot bakapcsolni, de a többi kép beállítást se találtam. Esetleg ebben tudsz segíteni? -
wallace 234
őstag
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #1969 üzenetére
Ez most már végképp nem értem. Netflix dd 5.1 emby dd 2.0 ha ugyan azt a fájlt atmásolom és rakotom külső hddvel a tv-re akkor kiirja a dts is és az erősítőn is átvált dtsre. Elméletileg atmegy optikán a jel az erősítőre a dts is de csak így. Akkor a ps miért nem dts ezt nem érem... És az embyt se 5.1 be játssza csak 2.0 aaaa megőrűlök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android dual SIM okostelefonok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Synology NAS
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest