- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem igazán érdekel, amíg alkalmazottként dolgozok, a cég érdeke megfelelő munkaeszközt biztosítani az irodában.
Lassabb leszek mert az eszközön spórolnak? Ez van.
Természetesen jelzem a problémát, ha ilyen van, aztán eldöntik mit szeretnének.
Normális helyeken otthonra is biztosítanak dokkolót monitorral.
Elképzelhető, hogy valamilyen okból lemondok a cégesről, és privát jobbat veszek (fejhallgató pl) , de ez hadd legyen az én döntésem. -
ricsip
addikt
Munkahely fancy vadonatúj százmilliárdos böszme irodaház, nincs fix ülőhelye az irodista rabszolgáknak. Oda ülsz, ahol reggel helyet találsz. Emiatt van h. nem-monitoros helyed akad csak. Akkor meg a nyomorult laptop kis szar 15 collját bámulhatod, azon élmény a multis-meló ekszel-basztatás egyszerre 5 megnyitott dokumentummal. Mivel sóher a munkahely (többek között ebben is, nemcsak a fontosabb anyagiakban), nem megoldott a probléma. Ilyenkor az idióta alkalmazott saját pénzén viszi be magának a monitorját az irodába, h. azon termelje a pénzt a gazdáinak.
Na, hát ez csak 1 példa, miért terjed ez a termék típus. -
-
válasz
Darkslayer95
üzenetére
Nem tűnik életszerűnek hogy a telefonom mellé még egy 17 colos monitort viszel magaddal, de elfogadom. Samsung dex pl elég ötletes egy szállodai szobában.
-
Értem. Nekem ennél praktikusabbnak és ésszerűbbnek tűnik a céges Lenovo tabletem. Micro hdmi port van rajta és a táskában mindig hordok vele vga, sima hdmi és dvi átalakítót. Nem egyszer dobtam már be rack szekrénybe szerver hibakeresés során. Amúgy pedig teljes értékű Androidos tablet, sok használható fícsörrel.

Update:
Most nézem hogy már nem kapható.
-
Harminc éve foglalkozom IT területen, de soha nem láttam még senkit aki a laptopja mellé még plusz monitort hordozott volna. Főleg nem úgy, mint ahogy a marketing fotón látszik. Az konkrétan a sétáló értelmetlenségnek tűnt.
Szóval elnézést kérek kérek tudatlanságomért és kérdésemért.
-
Annyira azért nem hordozom, hanem inkább csak mozgatom, mivel mögötte van az asztalon egy jóval nagyobb képernyő. Amúgy nem annyira notihoz használom, hanem egy GMKtec K8 Plus-ra van rákötve ez is.
De persze próbáltam notival is, és azzal is szuper. Egy Type-C elég ott is, szóval hordozáshoz is ideális lenne. Bár ahhoz kellene a táskája is, mivel ez nem olyan, hogy összecsukod. -
Mire jó ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Amazon Fire TV stick/box
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest