- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tancsa28
csendes tag
Nekem már az is jó lenne, ha legalább hasonló oldalakat javasolnátok. Nagyon remélem sikerül valahogy megoldanom. Ja és köszke
-
tancsa28
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A kislányom ''meg gyógyította'' a távkapcsot és nem akar működni. Van egy általánosom, de nem tudom ráhangolni a TV-re.
Annyit ír rajta, hogy JSL R-025. Ha valaki tudna nekem segíteni,vagy megmondani mit is csinálljak azt nagyon megköszönném. Ja és Philips a TV. Remélem jó hozzá. Előre is köszike
-
evergreen976
csendes tag
Tiszteletem!
Segítségeteket szeretném kérni:
van egy GRUNDIG MFW 82-710/9 DPL/PIP típusú televízióm , de nincs hozzá távirányítóm...beszereztem egy univerzálisat , de pontos kódot nem bírtam szerezni hozzá...ha valaki tudja mi a kódja, amellyel végre működhetne, kérem írja meg legyen szíves...(eddig kb 30 kódot ütöttem be , négy kóddal elértem annyit hogy ki tudtam kapcsolni...be már nem...ennek a tévének pedig ugyebár van egy menüje , amit először be kell állítani és csak utána műxik az egész...vagy nem)
Előre is köszönet -
Andi11
csendes tag
Sziasztok!
Egy URC1-et szeretnék ráhangolni egy Roadstar típusú TV-re. A kódos füzetke már rég nincs meg, nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Egyébként talált már valaki az interneten kódokat ezekhez a távirányítókhoz? Én rengeteget böngésztem, de sajnos nem akadtam ilyesmire, pedig jó lenne. -
gusztee
csendes tag
URC22D-6A távirányítom van és egy standard tvém, automata keresést próbáltam de nem reagált...!Ha van hozzá kód azt megköszönném!?
-
Tibibácsi
csendes tag
Apáméknak van egy régi ITT TVje...és elromlott a távirányitó..nekem is NSE URC22D-6A universal távirányitóm van..sajnos füzetkém nekem sincs és az autosearch nekem sem sikerült, ezért kellene a kódja ha ez megoldható...elöre is kösz
-
Checkker
csendes tag
Sziasztok!
Van egy UNIVERSAL URC22D-6A távirányítóm mindenféle leírás nélkül.
TOSHIBA TV-hez szeretném használni. Ha valaki tudna leírást vagy ötletet
adni a beállításához azt megköszönném. -
gykarcsi
tag
válasz
szd@root.hu #5 üzenetére
Ha az auto-val nem megy akkor lehet, hogy nem tudja kezelni.
Kódok:
TV:028, 069, 082, 189
VCR: 003,056,057,058,059,060,082,090
SAT: 003,075
CD: 044
DVD: 002,027
Nyomva tartod a SET gombot, majd megnyomod pl. a CD-gombját,a led felvillan. Majd beütöd a kódot. Ha jó a kód, a led kialszik, ha nem jó akkor kétszer felvillan, és kezdheted elölről.
Azért még próbáld meg az autoval. Nálam felismeri a 8 éves Grundig TV-t, természetesen nem tudom az összes funkciót elérni (pl menü), megy vele az LG videó, A yamada 6700-as lejátszót 95%-ban tudom vezérelni vele.
[Szerkesztve] -
gykarcsi
tag
válasz
szd@root.hu #3 üzenetére
Kapcsold be a HIFI-t. Majd a távvezérlőn tartsd nyomva a SET gombot, és nyomd meg a készüléket jelző gombot(VCR, Sat TV. stb) kb. 5 másodpercig. Ilyenkor a távvezérlő kb. 2 másodpercenként küldi a kül. kódokat, amit a led felvillanásával jelez. Amikor kikapcsol a HIFI, az jelenti, hogy talált megfelelő kódot, akkor bármelyik gomb megnyomásával kiléphetsz az autómatikus keresésből.
-
gykarcsi
tag
válasz
szd@root.hu #1 üzenetére
Csá! Az enyém típusszáma URC22D-6A. Próbáld meg automata kereséssel, ha nem megy akkor előkeresem a papírját, és beírom a kódokat.
-
szd@root.hu
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Univerzális távirányítóm és egy JVC HI-FI-m. Szeretném az Univerzális táv.-nak kezelési kódjait megnézni, hogy kikereshessem az én (JVC) HI-FI-mhez valót. Ha valaki megtalálja neten az legyen szíves nekem ide beírni/linkelni, akinek pedig van ilyen Univerz. Távirányítója az legyen szíves megkeresni nekem az adatokat (JVC).
A távirányító adatai:
(Ez van ráírva az aljára: ) NSE URC228-6A Universal
Szép napot!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest