Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoomon általában ugye a változtatható nagyítást értik, de azt veszem ki mintha te a fókuszálást írnád. Az nem zoom, fókusz. Fix fókuszosban nem is gondolkoztam.
Alapvetően nekem a csillagok nézegetése eszembe se jutott. Szerintem állatok és táj nézegetése esetén fontosak a részletek. A szürkületi vagy éjszakai használatról ebben a kategóriában le kell mondani.Az életkorod alapján a pupillád maximális tágulata szerintem 5.5-6mm lehet. A 7x42-es minoxot pont maximum ki tudnád használni (csak említem).
Sajnos itt nagyon sokmindenen szoktak spórolni az ár függvényében, a lencsék bevonata, maximális fényáteresztése (a pupilla csak egy adat, nagyon sokminden függ még a bevonatoktól és a lencsék minőségétől).
Ezt az árkategóriát az a határozott véleményem, hogy nem éri meg elkölteni, de hátha kifogsz valami jó vételt, majd írd meg, ebben az árban én nem tudok semmi használhatót ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Nvidia Quadro FX570
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lugosi