Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na pont ettől féltem, hogy nem értem amit írni fog valaki aki ért hozzá xD Az AutoVoice meg van, van is készítve profil vele csak épp ilyen ''összegfüggő'' profil nincs és valamiért nem is megy.
Csináltam három profilt, az egyik maga az amikor értesít, hogy merülök ami csak egy battery levelből ami 30%-nál értesít és egy say taskból áll ami eddig jó is.Utába állítottam egyet 20%-ra és innentől van a gond, ugyanazt állítottam be ami a fenti profilban van csak a saybe megkérdezi, hogy aktiválom-e az energiatakarékos módot és még hozzá tettem AutoVoice taszkot amibe amibe van a válasz, hogy ''aktiváld azt a ..art''.
És van maga a saver profil ami nem aktiválódik.. sőt, a második profil sem aktiválódik! Lehet valamit kezdeni vele? -
sil3ntbeatz
tag
válasz
sil3ntbeatz
üzenetére
Na meg egy másik is eszembe jutott csak már nem tustam szerkezteni a hszt :$
Tehát szeretnék egy másik profilt is az akksihoz.
A profil lényege az, hogy 30%-nál szóljon a telefon, hogy hamarosan lemerül és kérdezze meg tölem 21%-nál, hogy szeretném-e kikapcsolni a memória zabáló alkalmazákat. Ha a válasz igen akkor kikapcsolná amiket beállítok és mondaná, hogy mondjuk ''kikapcsolás folyamatban'' és egy kis idő után mondaná, hogy ''kész''. -
sil3ntbeatz
tag
Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyol szóval kíméljétek meg az életem
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?