Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekergek
csendes tag
Sziasztok,
Hogy tudom beállítani, hogy ha a telefont egy NFC tag-hez érintem, akkor a Tasker legyen az alapertelmezett alkalmazas? Valahogy nagyon nem akarja.. :( -
Tekergek
csendes tag
Hát mondjuk, ha ki van kapcsolva a kijelző, vagy épp a háttérben fut a viber, akkor a bal felső sarokban megjelenik a kis ikon. Így tudok rá hivatkozni az UI/notification résznél.
Ha viszont meg van nyitva a viber és üzenetet kapok, akkor nem jön értesítés a felső sávban.
-
Tekergek
csendes tag
Sziasztok,
Az olyan Viber üzeneteket valahogy el lehet kapni, amiről nem jön fel a Notification?
Esetleg a kimenő üzeneteket? -
Tekergek
csendes tag
Sziasztok,
Eljött az idô, hogy segítséget kerjek.
Csináltam egy profilt, ami a bejövô hívásnál feldob egy Popup ablakot egy "Visszahívás" gombbal. /korlátlanul beszélek/
Ez rendesen müködik is. A gondom az az, hogy ha csak megcsörgetnek, akkor a Popup az ott marad, ameddig le nem telik a Timeout.
Azt szeretnem, hogy ha csak megcsörgetnek, akkor visszazárja magát a telefon.
Olvastam valahol, hogy egy másik profilt is kell ehhez csinálni, amiben változókra kell hivatkoznom. Sajnos nem sikerült megvalósítanom.Van esetleg erre ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest