Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekii
tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Persze ugy nálam is. En pl. Most úgy használom ha megrakott és nem fut navigációs akkor lockolja a készüléket. Ha sokat van bekapcsolva akkor a shake figyelés sok eroforrast vesz le. A Samsung on nem figyeltem meg ilyesmit. Van olyan log ahol minden benne van a sensor lekerdezesek is?
-
Brekii
tag
Hi mindenkinek
Regota hasznalom a taskert, es most S3 rol One ra valtottam. Nagyon ugy latom hogy nagysagrendekkel tobb energiat hasznal mint regen. most 5-10% a napi akkufogyasztas. Idaig soha nem is jelent meg ami azt jelenti hogy 2% alatt volt. A profilokon nem valtoztattam. Valami otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest