Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
hogy kell exit task-ot létrehozni?
csináltam egy olyan profilt ami egy alkalmazás elindulásával bekapcsolja a mobilnetet.ha csak keveset használom amikor kilépek kikapcsolja azt,de ha több ideig használom akkor úgy marad. ics-es verzión érdekelne. -
Batistuta7
tag
sziasztok
segítség kellene.most kezdtem el használni a tasker-t.alap dolgok mennek ,de a bonyolultabbak nemigazán.
pl.: browser-t megnyitásánál kapcsolja be a mobilnetet ,ha a wifi nem megy.eddig ez működik.viszont finomítani nem tudom.ha például ha wifi megszakadna ,kapcsoljon át mobilnetre,illetve fordítva,ha a wifi kapcsolatot talál közben akkor a mobilnet szakadjon meg.
még nem igazán értem hogy működik a program,de jó lenne megtanulni.nagyon érdekel.az elvre kellene rájönnöm és onnan menne
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest