Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
edward2
üzenetére
Ránéztem gyorsan én is időszak alapján, de %wifii nem adja vissza az SSID értékét (unknown SSID-t dob vissza, lehet a rejtettség miatt), így indulási feltételt nem tudtam kierőszakolni hozzá
Ha a wifi profil működött nálad, tehát belépett DnD módba, akkor a kikapcsoláshoz egy idő profilt lehetne hozzárakni, ami mindenképpen lefut a beállított időpontban és kikapcsolja a DnD módot.
Nem tudni, hogy a C-D és az E-F időszakokban van-e átfedés, így a wifi profil DnD bekapcsoló taskjába beraknék egy sort, ami egy változónak értéket ad. Ezt a változót és annak értékét figyelve lehetne az időprofilos tasknál a DnD kikapcsolását engedni avagy kihagyni.
A két időszakhoz lehetne ugyanazt a változót használni megfelelő értéket használva egyiknél és másiknál
Gondolom wifi profilt használva az adott A vagy B SSID-ről lelépve a DnD kikapcsolása megoldható
szerk.
Hacsak Adamo_sx triviális megoldása nem működik, mert az azért egyszerűbbnek tűnik

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest