Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Ami a cikket illeti, szerintem beszéltünk már erről korábban mint elképzelésről, csak akkor még nem volt forrás. Végülis logikus, hogy a Google bekapcsolt GPS-nél magának is leszipkázza a koordinátákat, és a hozzájuk tartozó WiFi SSID-ket, meg az aktuális jelerősséget, és máris alakul a térkép.
Bár szerintem Kelet-Európa (tőlünk keletebbre) kivételével már mindenhol járt a Google Car, ahol egyébként is van 3G-s lefedettség, úgyhogy ez a GPS-es WiFi belövés szerintem már csak kiegészítése az eredeti adatbázisuknak."Tasker "Net" alapú meghatározást tud, ami sima cella infó alapú bemérés, csak netről lekéri a hozzá tartozó koordinátát."
Lekéri? Mégis honnan? Csak mert ha létezne ilyen térkép szerintem a Google sem szenvedett volna a WiFi térkép létrehozásával, mikor a 2G/3G lefedettség sokszorta jobb mint amit az a pár gyengusz WiFi nyújt. - Így akkor már inkább az adótornyok azonosítójához és jelerősségéhez rendelte volna a GPS koordinátákat (nem is értem miért nem tette).
Egyébként ha megnézed a Tasker-ben a Location beállításokat, kikapcsolod a GPS alapút, és nincs mellette bekapcsolva a Wireless Location a GPS Settings-ben, akkor sír érte, hogy nincs honnan dolgozzon. Ergó a Tasker is a Google adatokból dolgozik szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ryzen5 4500/ RX 5700XT/ 16GB DDR4/ 500GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest