Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Ezt köszönöm
, letároltam az infókat, de azt hiszem nem fogalmaztam pontosan.Nekem az értesítést meg kell kapnom bárhol is vagyok, tehát valami neten keresztüli megoldásra gondoltam. Közben rábukkantam a
Pushjet applikációra, erre már tudtam küldeni üzenetet python parancsokkal, csakhogy a python-t nem igazán ismerem, és sajna nem igazán testre szabható az értesítés. A Simplepush jóval okosabb a beállítások terén, abban már értesítési eventeket lehet létrehozni/testre szabni, továbbá egyszerűbben, akár curl segítségével is küldhető rá üzenet. Egyikhez sem kell regisztráció, de a Simplepush-nak van egyszeri díja. Ha esetleg lenne egyéb alternatíva, írjatok! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, letároltam az infókat, de azt hiszem nem fogalmaztam pontosan.