Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

válasz Bozek #5901 üzenetére

Sziasztok!

Ha már így szóba került a kiterjesztésspecifikus áthelyezés, kérdezném, hogy nem tudtok valami elválasztóról, vagy esetleg arról, hogy pl regexet lehet-e használni? Konkrétan az a problémám, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy egyszerre több kiterjesztést hogyan tudok figyelembe venni ezzel a megoldással.

Jelenleg úgy oldottam meg, hogy Javascriptben listázom a mappát, ami a listFiles függvényre szerencsére stringben adja vissza az összes fájt, egymástól sortöréssel elválasztva. Ezt feldarabolom a sortöréseknél, majd egyesével végigmegyek az így keletkezett tömb elemein, s ha pl. .jpg, .JPG, .PNG vagy .png a kiterjesztése, akkor máris mozgatom át a megadott mappába.

Hasonló logikával Taskerben közvetlenül is meg lehetne oldani a dolgot, ha külön csinálnék egy listFiles-t minden kérdéses kiterjesztésre, ezeknek a kimeneteit külön-külön tömbbe menteném, majd a végén egy appenddel összefűzném az egészet egybe, de ez nem valami elegáns megoldás, pláne, hogy rengeteg felesleges tömböm keletkezik, ami erősen zabálja a memóriát...

Ezért lenne jó, ha pl. reguláris kifejezést is meg lehetne adni, de arra nem sikerült rájönnöm, hogy működik-e.

Köszi! :R

PS: @aprokaroka87 a tömb első elemét pl. már gond nélkül tudod flashelni (ha egyáltalán van a tömbödnek első eleme, a %files(1) kiiratásával. ;)

• aprokaroka87

nagyúr

válasz Bozek #5901 üzenetére

Köszi!
    Az tudom hogy van a taskerben file moves opció.

A list files-t én is néztem,ám akkor arra error-t dobott de mostmár látom a videó alapján hogy mi a gond.

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák