Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Errare humanum est.

Direkt azért írtam, hogy szerintem, mert sajnos most egy ideig nem tudom kipróbálni. Csak ezek szerint téves emlékekre hagyatkoztam. Egyébként ez egy kicsit furcsa. Exit taskkal meg lehetne oldani másképp is, mint írtam. És szerintem így a visszaállítás értelmét veszti...
Mod: emulátorból le tudtam tesztelni, valóban így működik. Nagyon köszönöm a javítást, megjegyeztem!
Ha ezt előbb tudom meg, nem szenvedek annyit pár taskkal... Kérdés, hogy ez a dolog csak a Wifi, BT stb esetén működik-e. Mindenesetre majd kikísérletezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- E-roller topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Parfüm topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha ezt előbb tudom meg, nem szenvedek annyit pár taskkal... Kérdés, hogy ez a dolog csak a Wifi, BT stb esetén működik-e. Mindenesetre majd kikísérletezem!