Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem hinném, hogy monitorozni kellene. A profil nálam arra aktiválódik, hogy csörög a telefon, a task beállítja a %RING változót 1-re, „split”-eli a %CNAME aktuális tartalmát, ha a #CNAME2 üres, beletesz egy szóköz karaktert, majd mindaddig három másodpercenként beolvassa a %CNAME2 %CNAME1 hív! szöveget , míg a hívás felvétele, vagy visszautasítása ki nem törli a %RING változó tartalmát. A %CNAME mindig a hívó számához tartozó névjegyben lévő név. Ha a hívó nincs a névjegyalbumban, akkor nem mond semmit.
Ha felveszem, aktiválódik egy másik profil, ami azt figyeli, nem fordítottam-e a hátára a készüléket, akkor bekapcsolja a kihangosítást.
Az alapötleteket e topik indítójának pár éve közzétett projectjeiből vettem, majd kissé átdolgoztam a saját elképzeléseim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest