- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem hinném, hogy monitorozni kellene. A profil nálam arra aktiválódik, hogy csörög a telefon, a task beállítja a %RING változót 1-re, „split”-eli a %CNAME aktuális tartalmát, ha a #CNAME2 üres, beletesz egy szóköz karaktert, majd mindaddig három másodpercenként beolvassa a %CNAME2 %CNAME1 hív! szöveget , míg a hívás felvétele, vagy visszautasítása ki nem törli a %RING változó tartalmát. A %CNAME mindig a hívó számához tartozó névjegyben lévő név. Ha a hívó nincs a névjegyalbumban, akkor nem mond semmit.
Ha felveszem, aktiválódik egy másik profil, ami azt figyeli, nem fordítottam-e a hátára a készüléket, akkor bekapcsolja a kihangosítást.
Az alapötleteket e topik indítójának pár éve közzétett projectjeiből vettem, majd kissé átdolgoztam a saját elképzeléseim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Futás, futópályák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest