Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, jól értelmezed. A helyzet a következő. Az 5.1-es rommal megáldott android rootolt és ki van tiltva mindenféle google play és társai. Ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Hátrány ? Nem tudok semmit sem letölteni (és nem is szeretnék) a play-ről ellenben minden, amit szeretnék futtatni ismeretlen forrásból származik. Vagy védett pc-ről vagy vpn/wifi letöltéssel foglalkozom ezáltal, de azt is gondolom, hogy az ismeretlen forrásból származó appok nem igen mutatják vírus jeleit mindaddig, amíg fel nem telepíti őket a felhasználó...
Sajnos nem vagyok teljesen programozói szinten otthon a témában, de mondjuk a fenn lévő védelmi szoft telepítés közben igenis fogott már meg betolakodót, aminek nagyon örültem. (pedig nem az sd-re telepített ha jól tudom....) Hogy mennyire hatékony nem tudom, sem azt mennyire megbízható. 1 biztos. Semmi bankos adat nincs a mobilon, soha nem kérdezek le semmit, nemhogy netes bankolásba fogjak már....

Előny ? pl. annyi h. éjszaka 3 %-ot esik az akksi ? nem fut feleslegesen vagy 10 app egyszerre stb.Egyébként a fagyasztás megy másik appból, olyannyira h.nem is hajlandó magához térni még akkor sem, ha azt szeretném automatizálóval.
Egyébként köszönöm, nagyon jó lett volna ha hozzáértőként többet tudtál volna segíteni...

(3. bekezdésben írtak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi