Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mr Dini #4993 üzenetére

Nem a tiltáson/engedélyezésen hasal el a dolog, hanem az activity nélküli service indításon, ha az alkalmazásnak nincs külön indítható, megfelelő szolgáltatása. Tehát, a probléma a háttérben indítás.

törölt tag

válasz Mr Dini #4993 üzenetére

Igen, jól értelmezed. A helyzet a következő. Az 5.1-es rommal megáldott android rootolt és ki van tiltva mindenféle google play és társai. Ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Hátrány ? Nem tudok semmit sem letölteni (és nem is szeretnék) a play-ről ellenben minden, amit szeretnék futtatni ismeretlen forrásból származik. Vagy védett pc-ről vagy vpn/wifi letöltéssel foglalkozom ezáltal, de azt is gondolom, hogy az ismeretlen forrásból származó appok nem igen mutatják vírus jeleit mindaddig, amíg fel nem telepíti őket a felhasználó...

Sajnos nem vagyok teljesen programozói szinten otthon a témában, de mondjuk a fenn lévő védelmi szoft telepítés közben igenis fogott már meg betolakodót, aminek nagyon örültem. (pedig nem az sd-re telepített ha jól tudom....) Hogy mennyire hatékony nem tudom, sem azt mennyire megbízható. 1 biztos. Semmi bankos adat nincs a mobilon, soha nem kérdezek le semmit, nemhogy netes bankolásba fogjak már.... :N
    Előny ? pl. annyi h. éjszaka 3 %-ot esik az akksi ? nem fut feleslegesen vagy 10 app egyszerre stb.

Egyébként a fagyasztás megy másik appból, olyannyira h.nem is hajlandó magához térni még akkor sem, ha azt szeretném automatizálóval.

Egyébként köszönöm, nagyon jó lett volna ha hozzáértőként többet tudtál volna segíteni... :K
    (3. bekezdésben írtak)

Új hozzászólás Aktív témák