Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A gyakoribb eset, hogy házon belül indokolatlanul hangosabban csörren meg azt a késztetést kiváltva, hogy pattanjak fel a nyugalomból és minél gyorsabban iktassam ki a zavarás forrását.
Ha meg nem vagyok hatótávban, akkor nekem már amúgy is mindegy miként szólal meg, de a többieknek akkor sem. Nem mindegy, hogy egy vasárnapi punnyadásnál diszkréten vagy tolakodóan szólal meg, ugyanez igaz egy szombat délelőttre, hogy felébreszti az egész házat és álmomból kell felpattannom, vagy nem.
Sokáig variáltam időszakokkal meg helyekkel profilokban, aminek egy része egész jól működött sokáig (pl "otthon vagyok és este van") de ennél szofisztikáltabb megoldás, ha a telefon önmagától el tudja dönteni hogy is kéne megszólalnia.A zsebes témához: nem tompít akkorát a ruha, hogy lényegesen halkabbra vegye a hangerőt, mint kéne.
Rezgést meg vagy megérzem, vagy nem.
Az emelkedő hangerő sem tetszik, mert megint arra késztet, hogy gyorsan kapjam fel, vagy esetleg észre sem veszem sokáig. Ez már a 3330-asomnál sem játszott 15 évvel ezelőtt.A lényeg, hogy egy általános hangerő nekem nem felel meg bármilyen körülmények közt.
Sokszor vagyok úgy, hogy túl hangos, vagy túl halk.
Így nekem reális igény a dinamikus hangerő.De ha nagyon variálni akarnám, akkor egy BT 4.0-ás karóra, oszt' meg lenne oldva a távol vagyok kérdés is.
De nem vagyok ennyire fontos ember, pénz pazarlás lenne. -
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Pedig sztem egyáltalán nem az. Az sokkal ritkábban fordul elő, hogy köztem és a teló között nagyságrendileg változna a távolság. Övemen van, szélvédőn, előttem az asztalon. De a környezeti zaj változása miatt már többször maradtam le hívásról. Egyébként a módszer ugyanúgy alkalmas mindkét szitura. Ha csendes a környezet, akkor messzebbről meghallom még alacsony hangerőn is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest