Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Le tudnád írni, karakterre pontosan, h milyen parancsok vannak a profilokban?
Vhogy úgy, ahogy én szoktam:Profil neve
Context: (elérési út/név) [feltételek és paraméterek]
Enter task:
1. (pl. Variable Set %var to 1 if %pos ~ *home*)
2.
...
Exit task:
1.
2.
...Mert így nem elég exakt, szintaktikai vagy szemantikai hiba is okozhatja, miközben logikailag akár helyes is lehet.
(pl a %WIFI értéke nem lehet "OFF", mivel kisbetűket ad vissza. És Tasker-nél ez nem mindegy.)Vagy exportáld a profilt és töltsd fel ide!
Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy csak vmit elhibáztál, mivel ez egy teljesen hétköznapi feladatnak tűnik.
-
ERPY
őstag
Ehez még hozzáfűzném, hogy mégsem megy minden annyira rendben. Ha elmegyek otthonról, értelemszerűen mobilnetre kapcsol, de a wifi-t mégse kapcsolja ki. De van hogy kikapcsolja, de akkor nem kapcsolja vissza. Szal érdekesen működik. Engem erre egy teljesen más alternatíva is érdekel, de így jelenlev használhatatlan. Lehet felejtem ezt is a picsbe, mint a llama-t, az is össze vissza csinált mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest