Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is erre a csodás kis appra, mivel nem nagy pénzt kérnek érte, meg is vásároltam. Sok dologra tudnám hasznosítani, vannak terveim.
Elsősorban egy Motorola Defy telefonon fogom használni WIUI 2.5.27 főzött rommal, valamint egy Motorola Xoom tableten, amin egy főzött JB rom van.
Egy-két kisebb, próbálgatás jellegű dolgon túl vagyok, de még semmi hasznos. Gondoltam utána kellene nézni a kezelésének, akkor találtam ezt a fórumot.
Nagyon örülök hogy Teasüti jóvoltából
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna. 
Na, a Teasüti projektjeinek importálásakor máris adódott egy kis gondom, nevezetesen az hogy a WAKE.PRJ-t nem importálja a Tasker, mert azt mondja hogy egy az abban szereplő Scene(nevezetesen a POPUP) már szerepel egy másik projektben. Ez valóban így is van, a TELEFON.PRJ-ben is van. Valami beállítást meg kell még tennem hogy elfogadjon különböző projekteken belül azonos neveket? Vagy mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Banggood
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna.